Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 26 398 kJ / 6 309 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,12 g |
Tuky | 381,92 g |
Vláknina | 41,80 g |
Cholesterol | 844 mg |
Sodík | 21 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 578,77 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kakaové ořechy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J2ql
Moje poznámka
Kakaové ořechy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J2ql
Nejnovější recepty
Nejlepší povidla
Přidáno před 2 hodinami
Vepřová panenka na žampionech se špenátem
Přidáno před 5 hodinami
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 15 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 15 hodinami
Čínské nudle s mletým masem
Přidáno před 15 hodinami
Barevná směs s těstovinami
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salát Coleslaw
Hypnos před 16 minutami
Kuřecí prsa v jogurtovo - česnekovém těstíčku
Ivana64 před 1 hodinou
Buchta z cukety
Martina101 před 2 hodinami
Vepřové na houbách
radbastim před 2 hodinami
Pražský koláč podle ČSN
pavlina.simr před 2 hodinami
Těstovinový salát
Elen0766 před 2 hodinami
Nejlepší špenát
mafinka888 před 2 hodinami
Citrónová Babeta z DP
Myskamk před 2 hodinami
Nivová omáčka
PetrM před 3 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
MartinaDolakova před 3 hodinami
Tématické fráze:
kakaové ořechy,
kakaové ořechy recept,
recept na kakaové orechy,
na kolik péct ořechy,
ořechy kakaové,
kakaove ořechy s nutelou,
na kolik stupňů péct cukroví ořechy,
kakaove ořechy bez ořechů,
na kolik stupnu pect ořechy,
kakaovéořechyrecept,
na kolik stupňů péct cukroví,
na kolik stupňů péct vánoční ořechy,
kakaové oriešky,
na kolik péct ořechy slepované,
kakaove ořechy,
recept kakaové ořechy,
jak vymíchat máslo do pěny,
recept z orechu,
maminčiny recepty vlnky,
kakaová náplň do ořechů
Suroviny:
máslo,
mouka hladká,
cukr moučkový,
ořechy vlašské,
kakao,
rum,
máslo,
nutella,
rum,
cukr
Komentáře (3)