Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 634 kJ / 152 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,40 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí srdce na divoko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X0Mo
Moje poznámka
Hovězí srdce na divoko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X0Mo
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 6 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 12 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 13 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 16 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 17 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno 1. 9. 2025 21:09:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 4 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 4 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 4 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 4 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 4 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 4 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 4 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 5 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 5 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 5 hodinami
Tématické fráze:
hovězí srdce recept,
hovězí srdce,
recept na hovězí srdce,
hovězí srdce recepty,
hovezí na divoko,
recepty na hovězí srdce,
omáčka z hovězího srdce,
recept hovězí srdce,
hovězí srdce na smetaně,
srdce na divoko,
hovězí srdce na diviko,
hovězí srdce nadivoko,
recepty hovězí srdce,
omáčka srdce,
omačka ze srdcem,
hovězí na divoko recept,
srdce hovezi recept,
hovězi srdcem,
srdce nadivoko,
hovezi srdce omáčka
Suroviny:
srdce hovězí,
cibule,
sůl,
paprika sušená sladká,
pepř mletý,
koření na divočinu,
masox,
mouka hladká,
sádlo,
víno červené,
marmeláda rybízová,
smetana na vaření
Komentáře (6)
Když dusíte maso, je masox zcela zbytečný, tím masem získá omáčka dostatečnou chuť. Papriku bych taky nedávala, divoké koření úplně stačí, paprika hodí tu chuť směrem ke guláši a to už není "ono".