Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 634 kJ / 152 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,40 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí srdce na divoko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X0Mo
Moje poznámka
Hovězí srdce na divoko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X0Mo
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 5 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 8 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 12 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 3 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 3 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 7 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 7 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 9 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 9 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 10 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 10 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 10 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 12 hodinami
Tématické fráze:
hovězí srdce recept,
hovězí srdce,
recept na hovězí srdce,
hovězí srdce recepty,
hovezí na divoko,
recepty na hovězí srdce,
omáčka z hovězího srdce,
recept hovězí srdce,
hovězí srdce na smetaně,
srdce na divoko,
hovězí srdce na diviko,
hovězí srdce nadivoko,
recepty hovězí srdce,
omáčka srdce,
omačka ze srdcem,
hovězí na divoko recept,
srdce hovezi recept,
hovězi srdcem,
srdce nadivoko,
hovezi srdce omáčka
Suroviny:
srdce hovězí,
cibule,
sůl,
paprika sušená sladká,
pepř mletý,
koření na divočinu,
masox,
mouka hladká,
sádlo,
víno červené,
marmeláda rybízová,
smetana na vaření
Komentáře (5)
Když dusíte maso, je masox zcela zbytečný, tím masem získá omáčka dostatečnou chuť. Papriku bych taky nedávala, divoké koření úplně stačí, paprika hodí tu chuť směrem ke guláši a to už není "ono".