Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 172 kJ / 519 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,34 g |
Tuky | 17,04 g |
Vláknina | 14,20 g |
Cholesterol | 668 mg |
Sodík | 389 mg |
Sůl | 0,82 g |
Sacharidy | 15,20 g |
Postup přípravy
Místo ryb a hub klidně dejte tepelně upravenou zeleninu nebo jiné maso než právě rybu.
Zveřejněno 1. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bagetové soudky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rvYL
Moje poznámka
Bagetové soudky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rvYL
Nejnovější recepty
Čokoládové s kytičkou
Přidáno před 3 hodinami
Brambory na smetaně 2
Přidáno před 5 hodinami
Pečená štika s dýní
Přidáno před 9 hodinami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Přidáno před 10 hodinami
Halloweenští duchové s ořechovou náplní
Přidáno před 11 hodinami
Krůtí válečky s mozzarelou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý ořechový závin
Sladkostiodbarborky před 1 hodinou
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
Komtesina před 2 hodinami
Tvarohový koláč se švestkami
Valis před 3 hodinami
Nejlepší špenát
Zaneta23 před 5 hodinami
České buchty
Zaneta23 před 6 hodinami
Gulášovka z mletého masa
trdlo před 7 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
Merylas před 7 hodinami
Sýrovo-brokolicové placky
Eva z HK před 10 hodinami
Ostružinový kynutý věnec
Cejenka před 11 hodinami
Zapečené špagety se sýrem
Lennulinka před 11 hodinami
Tématické fráze:
bagetove testo,
soudek pro bernardýna,
bagetové plechy,
plněné soudky z baget,
listové soudky plněné,
soudek na maso,
soudky,
pohoštění na paty,
listové soudky,
bagetové tyčinky recept,
netradičný pohoštění recepty,
soudky z listového těsta,
listove těsto plněne soudky zapečene,
bagetovè topinky,
plněné bagetové těsto,
pito v soudku,
plněné bagetove soudky
Suroviny:
bageta,
vejce,
ryba bělomasá,
žampióny,
cibule,
olej,
sůl,
pepř,
kmín drcený
Komentáře (23)