Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 239 kJ / 774 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 112,10 g |
| Tuky | 36,20 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 262 mg |
| Sodík | 236 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso a cibuli nakrájíme na kostičky, kolik masa tolik cibule.
Krok 2: Do papiňáku dáme sádlo a necháme ho rozehřát, přidáme cibuli. Cibuli osmahneme dotmava, neboť cibule dělá výchozí barvu. Přidáme papriku, promícháme, vložíme maso a orestujmeme. Zalijeme vodou, přidáme česnek, kmín, pepř a uzavřeme. Necháme 1,5 hodiny dusit.
Krok 3: Guláš zahustíme tmavou jíškou, přidáme majoránku, dochutíme, každý jak má rád.
Zveřejněno 26. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí guláš 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E2Wg
Moje poznámka
Hovězí guláš 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E2Wg
Nejnovější recepty
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 11 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 12 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 13 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 14 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 15 hodinami
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Jitkazmecka před 2 hodinami
Vepřové karé na špeku dušené v papiňáku
misula29 před 3 hodinami
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 6 hodinami
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 7 hodinami
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 8 hodinami
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 9 hodinami
Výborné lasagne
1.Ditouche před 9 hodinami
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 9 hodinami
Obrácená jablková roláda
MarieP před 10 hodinami
Tématické fráze:
hovězí guláš,
kolik masa na guláš,
hovězí guláš v papiňáku,
hovězí guláš recept,
kvalitni gulas,
hovězí guláš recepty,
kolik cibule do guláše,
kvalitni hovezi gulaš,
hovězí guláš top recepty,
hovězí guláš z papiňáku,
hovezy gulas kolik sadla?,
tmavý hovězí guláš,
kolik cibule na gulas,
jak udělat tmavou jíškou do guláše,
hovezi gulas v kuchte,
pečený hovězí guláš v papiňáku,
kvalitní tmavý gulaš,
kolik minut hovězí v papiňáku,
jak usmažit cibulku na guláš recept,
hovezi tmavy guláš
Suroviny:
maso hovězí,
cibule,
sádlo,
paprika sušená sladká,
jíška,
sůl,
pepř,
kmín celý,
česnek,
majoránka
Komentáře (32)
Casino: asi se nemýlím, namátkou třeba tenhle: www.toprecepty.cz/recept/37393-gulasek-s-karlovarskym-knedlikem/
A díky, že jsi dopsala do postupu tu majoránku
Jo a dopsala jsi do surovin majoránku, tu já ráda, ale je důležité upozornit, že se do jídla přidává až těšně před konečnou fází vaření.
Asi se mýlíte
Toto je sice ten nejznámější a NEJLEPŠEJŠÍ guláš (tedy až na ten Papiňák, grrr a já bych přidal ještě marijánu) ale tady jsem ho v této formě nenašel