Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí guláš 2

Hodnocení receptu je 3,7 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

26. 1. 2015 13:24

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 239 kJ / 774 kcal
Bílkoviny112,10 g
Tuky36,20 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 262 mg
Sodík 236 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

petra

26. 1. 2015 20:29

Cucice: jíška je jedna jediná, tak nevím jak to myslíte, ať si každý přidá jíšku jakou chce. já zahušťuju chlebem, ale záleží na každém.
Casino: asi se nemýlím, namátkou třeba tenhle: www.toprecepty.cz/recept/37393-gulasek-s-karlovarskym-knedlikem/

Cucice

26. 1. 2015 20:29

ivulinka: Já na tu majoránku úplně zapomněla :) tak jsem ráda, že je Vše v pořádku :)

ivulinka ivulinka

26. 1. 2015 20:07

Cucice: jo, jasně, to je jen moje teorie, já ji kdysi koupila a nechutná mi, pokazila celkový dojem z uvařeného jídla, asi poletí z domu:-D, každý ať si guláš zahustí podle svého;-)
A díky, že jsi dopsala do postupu tu majoránku:yes:

Cucice

26. 1. 2015 20:05

ivulinka: No každý at si přidá jíšku jakou chce.. ;-)

ivulinka ivulinka

26. 1. 2015 19:55

Guláš bude jistě moc dobrý, jen mi přijde nevhodné ho pokazit kupovanou tmavou jíškou. Protože je hovězí a pokud je cibule usmažená dohněda a pokud je paprika zarestovaná dohněda v základu, tak je podle mě zbytečné kazit tak výborné jídlo tmavou jíškou, guláš díky těmto pravidlům bude mít pěkně tmavou barvu a chuť. Já bych to tmavou jíškou jistě nekazila, je plná barviv a ztuženého tuku:no:
Jo a dopsala jsi do surovin majoránku, tu já ráda, ale je důležité upozornit, že se do jídla přidává až těšně před konečnou fází vaření.

Cucice

26. 1. 2015 19:27

Kolika masa tolik cibule objemově ;-) v papináku po otevření krásně měkké masíčko a hodně omáčky :) Zítra ho budu dělat tak Vám to nafotím :):yes:

jarda Kadic jarda Kadic

26. 1. 2015 18:26

Drobek: Ty to víš,já to vím,ale každý ne.Určitě objemově.Ale co mi nejde na rozum-hodinu a půl v papiňáku........to bych rád viděl,až ten papiňák otevřete,co uvnitř najdete:-O

Drobek Drobek

26. 1. 2015 18:12

Té cibule stejně jako masa, pokud má někdo radši guláš sladší. Prosím. Ale množství stejné na váhu, nebo objemově. On je to totiž rozdíl a dost velký.:-?

casino casino

26. 1. 2015 17:11

petra:
Asi se mýlíte;-)
Toto je sice ten nejznámější a NEJLEPŠEJŠÍ guláš (tedy až na ten Papiňák, grrr a já bych přidal ještě marijánu) ale tady jsem ho v této formě nenašel:-8

Cucice

26. 1. 2015 16:42

Pokud se Vám recept nelíbí nemusí te jej vařit ;-)

petra

26. 1. 2015 16:36

Omlouvám se, ale proč je tu recept na guláš po sté?

Cucice

26. 1. 2015 13:56

Ano už jsem poučená, děkuji. Jakmile budu mít svoje vyfotím a přidám.

tejaja tejaja

26. 1. 2015 13:56

Fotky som zmazala, nabudúce k receptom len vlastné.

spagetka spagetka

26. 1. 2015 13:55

Sem se cizí fota nedávají :no:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: hovězí guláš kolik masa na guláš hovězí guláš v papiňáku hovězí guláš recept kvalitni gulas hovězí guláš recepty kolik cibule do guláše kvalitni hovezi gulaš hovězí guláš top recepty hovězí guláš z papiňáku hovezy gulas kolik sadla? tmavý hovězí guláš kolik cibule na gulas jak udělat tmavou jíškou do guláše hovezi gulas v kuchte pečený hovězí guláš v papiňáku kvalitní tmavý gulaš kolik minut hovězí v papiňáku jak usmažit cibulku na guláš recept hovezi tmavy guláš

Suroviny: maso hovězí, cibule, sádlo, paprika sušená sladká, jíška, sůl, pepř, kmín celý, česnek, majoránka

TopRecepty.cz

Hovězí guláš 2

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/E2Wg