Suroviny
Porce: podle velikosti porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 035 kJ / 1 681 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 93,77 g |
| Tuky | 33,12 g |
| Vláknina | 37,30 g |
| Cholesterol | 50 mg |
| Sodík | 274 mg |
| Sůl | 0,33 g |
| Sacharidy | 233,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vločkový koláč s ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3p0x
Moje poznámka
Vločkový koláč s ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3p0x
Nejnovější recepty
Vanilkové pralinky
Přidáno před 3 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 6 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 7 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 12 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno 17. 12. 2025 13:26:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 4 minutami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 17 minutami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 20 minutami
Plněný Hermelín s pivní omáčkou a bramborem
Sahula před 25 minutami
Babiččina čočková polévka
pesmax před 57 minutami
Bramboráky
jahodp před 1 hodinou
Zapečené vepřové plátky
jahodp před 1 hodinou
Kilimandžáro
jahodp před 1 hodinou
BeBe střecha
jahodp před 1 hodinou
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
jahodp před 1 hodinou
Tématické fráze:
vločkový koláč s tvarohem,
vločkový dort,
vločkový koláč,
vločkové pečení,
pečení s proteiny,
vločkový koláč s jablky a s jogurtem,
jogurtovo vločkový koláč,
vlockovy ovocny kolac,
vločkové koláče,
recept na vločkovy drobenkový,
vločkové koláčky,
vločkový koláč s jogurtem,
vločkové ovocné recepty,
rybízový koláč vločkový,
jak dlouho pect vlockovy kolac,
smetanovo vločkový koláč,
vlockovy kolac s jahodami,
recept na ovocny kolac z vlocek,
ovocny vlockovy kolac,
bílkovina s ovocem
Suroviny:
vločky,
voda,
jogurt bílý,
semínka slunečnicová,
oříšky,
protein,
med,
ovoce
Komentáře (12)
A v jaké formě by se měly bílkoviny přidávat?