Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 855 kJ / 204 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,60 g |
Tuky | 2,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 110 mg |
Sodík | 110 mg |
Sůl | 0,28 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lahodné kuřecí špízy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8l1o
Moje poznámka
Lahodné kuřecí špízy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8l1o
Nejnovější recepty
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 4 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 6 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Dort Oreo bez vajec
Přidáno 1. 7. 2025 09:58
Kuřecí yakitori
Přidáno 30. 6. 2025 21:11
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno 30. 6. 2025 21:05
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 10 minutami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 1 hodinou
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 2 hodinami
Královské žampiony
Lenka1980 před 2 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta II
Linda 989 před 3 hodinami
Hlíva se žampiony na smetaně
Lenka1980 před 3 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Sally.K51 před 3 hodinami
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Kate_123 před 4 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Kubovat@seznam.cz před 7 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí špíz s klobásou,
kuřecí špízy v troubě,
špízy bez napichování,
kuřecí špízy,
kuřecí špízy pečené v troubě,
kureci spizy s klobásou,
spiz z kureciho masa pecene v troube,
koření na špízy,
kuřecí spiz s klobaskou,
napichovani spizu postup,
kuřecí špízy v troubě bez spejli,
jak napichovat špízy,
špízy z kuřecí panenky,
kuřecí špízy s klobásou v troubě,
kuřecí špízy v troubě s jablky,
kuřecí špízy na spejli v troubě,
špízy kuřecí bez napichování
Suroviny:
maso kuřecí,
paprika čerstvá žlutá,
cibule,
klobása,
olej,
koření,
koření grilovací
Komentáře (1)