Pečené prasátko
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 137 kJ / 2 184 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,81 g |
Tuky | 192,50 g |
Vláknina | 38,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 90 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 90,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 9. 2012 16:11
topreceptydajte mi niekto recept na pecenie prasata v sobotu o tyzden ideme opekat prasa a teraz zistujem ze to je nie take lahke prasa ma vahu cca 30 kg pleaseeee ponahla to diky
26. 5. 2010 10:11
Mě jen pobavilo, jak tu někdo píše, že mu příjde kruté zabíjet tak malé selátka, že oni pečou až větší selátka. A to kruté není?
13. 4. 2010 09:58
ahojte, poradil by mi niekto?
Chcem ist piect male prasiatko cca 11kg, neviem ci ho mam zabalit do alobalu a opekat, alebo nezabalovat, ale ja ho oriezat nechcem. kto ma skusenosti a vedel by mi dat vzacnu radu????
Diky
Chcem ist piect male prasiatko cca 11kg, neviem ci ho mam zabalit do alobalu a opekat, alebo nezabalovat, ale ja ho oriezat nechcem. kto ma skusenosti a vedel by mi dat vzacnu radu????
Diky
20. 2. 2010 16:59
Selata griluje můj manžel již několik let na různé příležitosti, oslavy, svatby, narozeniny, a tak za ty roky máme mnoho poznatků.
Nic proti receptu či autorovi..., ale takto malé selátko péci zdá se mi přinejmenším podivné.
Prase se z hlavou péci nemá. Jedině pokud jste natolik zdatní a dokážete vydrátkovat či vysát mozeček z hlavy
Mozek teplem pracuje, maso jím zasmrádne a máte po takovéto lákavé pečínce
Hlava na seleti nemá jiný účel než jen dekorativní, mnohem více ji zhodníte, když si ovar z ní uvaříte
Fotečka je
Nic proti receptu či autorovi..., ale takto malé selátko péci zdá se mi přinejmenším podivné.
Prase se z hlavou péci nemá. Jedině pokud jste natolik zdatní a dokážete vydrátkovat či vysát mozeček z hlavy
Mozek teplem pracuje, maso jím zasmrádne a máte po takovéto lákavé pečínce
Hlava na seleti nemá jiný účel než jen dekorativní, mnohem více ji zhodníte, když si ovar z ní uvaříte
Fotečka je
20. 2. 2010 16:04
Tahle selátka jsou chuťově lepší, než ta velká, 25 - 30 kilová. Ale nejlepší jsou v Itálii, nebo ve Španělsku, tam pečou selátka která mají jen 4 - 6 kilo. To je úžasná dobrota. U nás se dají sehnat taky tak malá selata u farmářů, kteří chovají prasata, jsou to selátka, která jsou přespočetná, prasnice je nemůže uživit, nebo prostě nepřibírají. Ony by stejně uhynuly, protože by neměly individuální péči. Vřele doporučuju - selátko se vám vejde do trouby vcelku, nebo když ho dáte na gril - nic lepšího jste nejedli.
13. 1. 2010 12:24
tak tohle bych asi nejedla...chudak malinké prasátko....
5. 1. 2010 09:46
to je nějaké malé selátko na pečení ne? vždycky jsme grilovali už větší selata...příjde mi kruté zabíjet tak malinké
15. 12. 2009 18:31
To bych asi nejedla vidim v tom to selatko malinke
29. 7. 2009 18:10
robili sme podla tohto receptu,len namiesto tych drevenych palic sme pouzili kovový rost,ktorý sme z obidvoch strán podopreli taktiez kovovými tyčkami do tvaru Y a piekli sme to nad pahrebou,pritom sme to prasa otáčali,aby bolo pravidelne opečené
29. 7. 2009 17:00
Iba tak ma napadlo, že doma v mojej rúre niečo také neupečiem, že to chce špeciálne podmienky. Samozrejme, aj špeciálnu udalosť. Postupovali ste podľa horeuvedeného receptu? Chystáme sa na rodinnú akciu, kde by sme niečo také mohli odskúšať, preto sa pýtam, či to má nejaké úskalia, ako ste to zvládli. Tiktak zmizla, takže čo myslela tými drevenými palicami, mi nevysvetlí.
29. 7. 2009 16:45
sama nie,ale s pomocou rodinky
29. 7. 2009 16:05
ivako, veľmi pekná fotka. To si piekla sama?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečný donut
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 16 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 16 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 17 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 4 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 10 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 10 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 11 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 12 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 12 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 12 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 14 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 15 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: grilované sele recept grilované prase prase na grilu recept pecene sele pečení prasete recept na grilované sele grilované prase recept sele na grilu recept pečené sele recept sele na gril recept jak upect prase pečené selátko grilovane sele recept na marinádu na pečené sele recept na grilované prase prase na gril recept pečené sele cena jak se peče prase recepty na grilovane sele grilovane prasa
Suroviny: prasátko, sůl, pepř, koření nové koření, pepř zelený, česnek, ořech muškátový, skořice mletá, zázvor čerstvý, cibule, paprika, chilli, šťáva citronová, tymián, olej olivový
Pečené prasátko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q1nG
12 názorů