Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Filé na šalvěji s pestem a penne rigate

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

honzam honzam

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 293 kJ /
3 177 kcal
Bílkoviny100,86 g
Tuky106,91 g
Vláknina65,11 g
Cholesterol 209 mg
Sodík 726 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy431,93 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pesto: Všechny ingredience dáme do shopperu nebo jiného mixéru a rozmixujeme za opatrného přilévání olivového oleje. Jedna z nejlepších světových studených omáček. Krok 2: Kostky filé obalíme ze všech stran v hladké mouce, vložíme do pánve na rozpálené máslo, okořeníme proložíme šalvějovými snítkami, necháme opékat do růžova z obou stran (8-10 minut z každé a je filé hotové). Krok 3: Mezitím uvaříme penne rigate podle návodu na obalu v osolené vodě se dvěma lžícemi oleje. Krok 4: Na talíře položíme plátky rajčat střídavě s plátky mozarelly, přelité lžičkou olivového oleje, penne, na ně maso a jako top po straně pestao. Vše zasypeme strouhaným parmazánem a ozdobíme lístky bazalky.

Zveřejněno 3. 7. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Filé na šalvěji s pestem a penne rigate

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zoAq

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Filé na šalvěji s pestem a penne rigate

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zoAq

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
penné po sicilsku, penne s pestem, pesto penne, rybí filé na šalvji,recept, rigati recept, filé kostky recepty, pesto z bazalky a šalvěje

Suroviny:
filet z tresky, máslo, mouka hladká, šalvěj, koření na ryby, těstoviny penne, olej olivový, bazalka čerstvá, bazalková nať, nať petrželová, semínka piniová, česnek, olej olivový extra virgin, šťáva citronová, sýr parmazán strouhaný, rajče, sýr mozzarella, olej olivový

Přidat fotografie receptu