Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čokoládové potěšení

Hodnocení receptu je 4,1 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 7. 2015 17:59

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Čokoládu můžete kombinovat, jak se vám líbí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zizala zizala (moderátorka)

23. 7. 2015 13:11

Pralinky vypadají moc hezky :yes: ale taky bych na domácí výrobu použila kvalitní suroviny, o tom to přece je, že doma si to uděláme lepší než z obchodu.

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 7. 2015 12:37

Marie Gardonova: Na čokoládu používám to drahší kakao, kde je víc procent kakaa;-)

Marie Gardonova Marie Gardonova

23. 7. 2015 11:43

Jana Remkova:Díky za recept na čokoládu,jenom se chci zeptat jestli máš vyzkoušenou značku kakaa.A ano všimla jsem si co je napsaáno pod jinými podobnými recepty.Díky za povzbuzení a nejen tobě,ale i ostatním.:-K:-K:-K

cathleen cathleen (moderátorka)

23. 7. 2015 10:04

Marie Gardonova: Maruško, ono nějak víc nezáleží na tom, jestli jsi tu nová nebo už déle:-))
Prostě tvůj recept někomu nesedl, to se někdy stane každému z nás. Vždyť sem chodí denně kolem 100tis. lidí a ne všem se zavděčíš nebo trefíš do chutě.
Bonbony máš moc hezké, já je ráda dělám třeba jen z rozpuštěné čokolády + náplň (ztuženým tukům se snažím co nejvíc vyhnout a čokoládu na vaření do bonbonů nepoužívám). Potěší jak nevšedním tvarem tak i tím, že je máš domácí;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 7. 2015 09:43

Marie Gardonova: Je to nádhera!!! Domácí čokoládu taky umím jen z kakaa a 100% tuku, cukru, popřípadě sušeného mléka. 100 lidí, 100 chutí, 100 pohledů :-). Ne každý z uživatelů by dostal kritiku na tuhle krásu. Jsi ale asi nová;-). Však se mrkni na podobné recepty pod tvým obrázkem, jestli byl každý tak kritizován;-)

Peppa

23. 7. 2015 07:06

:-Omam Kilo nahore!:-O
;-)vypada to baajecne!

PaCaOl PaCaOl

22. 7. 2015 11:36

Betyna::yes:

Marie Gardonova Marie Gardonova

22. 7. 2015 11:08

Betyna:Je mi líto,že můj výtvor na vás působí tak negativně.Apokud máte dobrý recept na domácí čokoládu,tak bych vám byla vděčná za recept,děkuji předem.

Dalibor

21. 7. 2015 13:08

Odpoved na na komentar od "Betyna" je nelogicky a zbytecne negativni. 99.9% komercnich kuchyni a dobrych kavaren nekupuji cacao a cokoladu v prasku a pak dodavaji tuk a chute, i kdys napriklat vynikajici Belgie ma sortiment tohoto druhu, ktery se ale vetsinou pouziva do jinych vyrobku. Nejlepsi 90%+ cokolady chodi ve velkych a malych blocich, ktere se pouzivaji na ruzne cokoladove lahudky. ( samozrejme mimo tovaren jako Cadburry atd.) Tyto male exluzivni vyrobky jsou ve svete velmi drahe, vetsinou pres Euro nebo Dollar za kazdy, malokde daji jeden zadarmo s kafem. Takze to je dobry napad je udelat doma velmi ekonomicky, a improvizovat treba s ruznym alkoholem, orisky, esencemi a pohostit kamarady vlastnim vyrobkem bez velkych vyloh.

Petra

20. 7. 2015 19:11

Jako dárek pro milovníky čokolády je to bezvadný. Ale když už, tak bych tam nedávala ztužený tuk Iva, ani podobné. :)

Betyna

20. 7. 2015 18:59

Nešla by prosím opravit chyba v nadpisu? Případně i v textu. Bonbón od slova bon = dobrý? Jinak na nich nevidím nic domácího - kupovaná čokoláda přetavená do jiného tvaru pomocí ztuženého tuku... vzhledově jsou pěkné, to zas jo. Ale nějak mi unikl smysl tohoto počínání.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domácí bombony bombony domací čokoláda recept na čokoládu recept na domácí čokoládu recept domácí čokoláda domácí čokoládové bonbony recept jak udelat doma cokoladove bombony domácí čokoláda recepty domácí čokoláda recept hořka čokolada recepty s obrázky přetavená bonboniera recept na domácí bombony recept na čokoládové bonbony čokoládové bonbony z hořké čokolády recept čokolada ve ze 100% tuku recepty domáci čokoladové bombóny cokoladovepoteseni cokoladovepoteseni domácí recepty

Suroviny: čokoláda bílá, čokoláda na vaření, tuk iva,

TopRecepty.cz

Čokoládové potěšení

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jPPP