Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nové brambory na másle a bylinkách

Hodnocení receptu je 4,9 (21×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 8. 2015 15:46

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Poslední dobou naše nejoblíbenější příloha.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Petra

3. 8. 2015 18:47

Ivulinko, nemůžete mi zakázat komentovat recepty. Váš komentář, že brambory děláte na másle, jinak by z toho byly hranolky, je nesmysl. Že se máslo hodně brzy přepaluje, to tak prostě je.

ivulinka ivulinka

3. 8. 2015 13:07

Petra: smažte si na čem chcete a dalších komentů u mého receptu se zdržte, to důležité jste tu už napsala, děkuji.

Petra

3. 8. 2015 13:00

spagetka: přepuštěné máslo ne, ale o tom v receptu není řeč... Mě je jedno kdo na čem smaží, smažte klidně na motorovém oleji, třeba někdo tu poznámku o másle využije :)

spagetka spagetka

3. 8. 2015 07:59

Přepuštěné máslo se nepřepaluje a hlavně: na másle nesmažíme denně.

Betyna

3. 8. 2015 07:54

Petra: protože je to moc dobré! ;-)

Petra

2. 8. 2015 22:07

spagetka: přehlédla jsem vaši otázku, protože se máslo přepaluje už asi při 120°C.

Petra

2. 8. 2015 22:00

Já se divím, že se divíte :) Je to vaše věc, ale argument "dělám to tak celý život a nic se mi nestalo" se mi líbí :yes: Na výběr jsou i jiné tuky vhodné na tepelnou úpravu, nevím proč dávat zrovna to nejnevhodnější...

Betyna

2. 8. 2015 20:08

:yes: moc pěkné

Betyna

2. 8. 2015 20:08

Petra: opékám na másle celý život a dosud se mi nic nestalo, takže netuším kde vidíte problém

hosta hosta

2. 8. 2015 20:02

Parádní brambůrky, s tím voňavým máslem.... :yes:

ivulinka ivulinka

2. 8. 2015 17:20

Petra:na oleji se mi to dělat nechce, to už z brambor mohou být rovnou hranolky. Věřte, že se mi to máslo v pánvi nepálí;-)

spagetka spagetka

2. 8. 2015 17:09

Petra: Proč by máslo nemělo být vhodné pro tepelnou úpravu:-O:-O?

Petra

2. 8. 2015 17:00

Recept je to bezva, jenom bych určitě nedávala máslo, který není vhodný pro tepelnou úpravu... Hlavně jestli je to vaše nejoblíbenější příloha,tak bych to změnila:yes:

mika59 mika59

2. 8. 2015 16:47

Jednoduché a výborné :-p:-p:-p:yes:

Ivana Ch

2. 8. 2015 16:46

:-p:-p:-p:-p:yes::yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: brambory na masle nové brambory na másle nové brambory recepty bylinkove maslo na brambory nové brambory nove brambory recept opekane brambory na masle opekane bramburky na bylinkach nove brambory a cesnekove máslo pečené nové brambory pecene brambory na masle maslove brambory varene brambory na masle smažene brambory na masle nejlepši pozrete recepty brambory na pánvi na másle bylinky vhodné na brambory brambory cele na masle nove brambory smazene brambory na masle pecene

Suroviny: brambory, sůl, pepř, máslo, libeček, rozmarýn, tymián, česnek

TopRecepty.cz

Nové brambory na másle a bylinkách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4Jj1