Směs míchané zeleniny s hlívou ústřičnou dochucené smetanou a grilovanými kousky uzeniny
Suroviny
Porce: 4 - 6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 206 kJ / 288 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,00 g |
| Tuky | 11,83 g |
| Vláknina | 12,98 g |
| Cholesterol | 36 mg |
| Sodík | 68 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 33,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Směs míchané zeleniny s hlívou ústřičnou dochucené smetanou a grilovanými kousky uzeniny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5XVx
Moje poznámka
Směs míchané zeleniny s hlívou ústřičnou dochucené smetanou a grilovanými kousky uzeniny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5XVx
Nejnovější recepty
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 1 minutou
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 4 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 16 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 22 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 23 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Celerová polévka s mlékem
Fitulka před 42 minutami
Zelňačka mojí babičky
Fitulka před 3 hodinami
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 13 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 13 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 15 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 15 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 15 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 16 hodinami
Tématické fráze:
takový miášmaš,
hlíva ustřičná-recepty,
speciality z hlíva ústřičná recepty,
zeleninová směs s hlívou ústřičnou,
zelenina s hlívou ústřičnou,
mišmaš,
recepty z michane zeleniny,
jak zužitkovat hlívu ústřičnou,
20.10.2015 recept moučník
Suroviny:
hlíva ústřičná,
rajče,
cuketa,
cibule,
česnek,
celer řapíkatý,
beraní rohy,
smetana na vaření,
sůl,
pepř,
pasta chilli,
uzenina,
olej,
mouka
Komentáře (31)
Ale děkuji. Teď už budu častěji tak to snad bude jinak.
Ale sama jsem poznala,že se někdy nevyplácí pravdivě napsat všechny použité suroviny
A nad názvem nezoufej-tejaja už odpověděla
Co se týká fotky...kdysi jsem jídlo fotila mobilem s nekvalitním fotoaparátem.Přiznám se,že některé jídlo vypadalo,jako by bylo v talíři v tom lepším případě"nazvraceno"
Jééé,než jsem to všechno naťukala,tak už je na světě jiný název
Rád bych s vámi souhlasil, ale zkuste se, administrátoři, napřed domluvit mezi sebou co a jak s názvy. Bylo by to krásné, kdyby názvy napovídaly wcg, ale nezůstal by tu kámen na kameni...
celé pojmenování nechám na vás ale snažte se to pojmenovat tak, aby bylo jasné o jaký recept se jedná. Děkuji
administrátor topreceptů
Taky netuším, proč jste zařadil do "luštěnin" - jistě nějaký omyl.
Parky bych opravdu ugrilovala na panvi, z hlivy a zeleniny (kt.bych ani nepopisovala, jen poznamenala - dejte, co mate) udelala neco jako "leco" (bez vajec). Uplne nej by bylo, z toho vseho co vam "zbylo" udelat polevku typu frankfurtskou s pridanim hlivy, zaleniny, mouky, smetany a pro velke jedliky treba jeste knedle s vejcem.
To neni o opovrhovani zbytkovanim, ale o male moznosti opakovane realizace.
Já osobně bych si to jídlo nedala, je to na mě opravdu už moc velký miš maš, ale každý má chutě jiné