Suroviny
Porce: 2 záviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 050 kJ / 1 446 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,46 g |
Tuky | 22,37 g |
Vláknina | 30,60 g |
Cholesterol | 50 mg |
Sodík | 209 mg |
Sůl | 0,27 g |
Sacharidy | 241,37 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečný štrúdl z ovesných vloček a jahelné mouky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PAGy
Moje poznámka
Jablečný štrúdl z ovesných vloček a jahelné mouky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PAGy
Nejnovější recepty
Krém z pečeného květáku
Přidáno před 4 hodinami
Divoká kachna pečená na zelenině
Přidáno před 11 hodinami
Krkovička na česneku
Přidáno před 15 hodinami
Liptovská pomazánka
Přidáno před 18 hodinami
Šťouchané brambory se zelím a škvarky
Přidáno před 22 hodinami
Mrkvový krém
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hraběnčiny výborné řezy
renata.keles před 1 hodinou
Sladkokyselé kuře (Sweet&Sour Chicken)
Alzbetina Prk. před 1 hodinou
Zapečené těstoviny s tuňákem a špenátem
ZboSy před 4 hodinami
Loštická cibulačka
Sahula před 13 hodinami
Babiččina kulajda
rapav před 13 hodinami
Loštické kuře
Sahula před 13 hodinami
Ledvinky po uhersku
Sahula před 14 hodinami
Ledvinky na paprice
Sahula před 14 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 17 hodinami
Tématické fráze:
závin z ovesných vloček,
štrůdl z ovesných vloček,
mouka z ovesných vloček,
cukroví z jáhelné mouky,
mouka z vlocek,
mouka z vlocek,
zavin s ovesnych vlocek,
jahelné vlocky,
jahelné vločky recepty,
štrůdl z ovesých vloček,
štrůdl z vloček,
jáhlový závin,
jáhlový závin recept,
jablečný štrůdl s s ovesnými vločkami,
ovesny strudl,
štrudl z vločky,
strudl ovesných vloček,
závin z ovených vloček,
jablkový chlebíček z pomazánkového másla a špaldové mouky,
recepty z ovesných vloček
Suroviny:
vločky ovesné jemné,
mouka hladká,
jogurt bílý,
sůl,
med,
soda jedlá,
jablko,
skořice,
rozinky,
ořechy,
cukr třtinový,
máslo
Komentáře (5)
No, položme se na otázku, co je to štrúdl
Trošku to vypadá jako štrúdl, patrně to i chutná jako štrúdl, ale je to štrúdl?
tejaja:
Já ho dokonce i cítím...
Si říkám, tož su pitomá, nebo zhulená, že stačí když čučím na rcp a cítím skořici?
...pak mi docvaklo, že za monitorem suším před pečením pasiáns se skořicí