Suroviny
Porce: 2 záviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 050 kJ / 1 446 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,46 g |
Tuky | 22,37 g |
Vláknina | 30,60 g |
Cholesterol | 50 mg |
Sodík | 209 mg |
Sůl | 0,27 g |
Sacharidy | 241,37 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečný štrúdl z ovesných vloček a jahelné mouky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PAGy
Moje poznámka
Jablečný štrúdl z ovesných vloček a jahelné mouky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PAGy
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 57 minutami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 1 hodinou
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 4 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 5 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 13 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 1 hodinou
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 1 hodinou
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 2 hodinami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 2 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 2 hodinami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 3 hodinami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 4 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 5 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 12 hodinami
Tématické fráze:
závin z ovesných vloček,
štrůdl z ovesných vloček,
mouka z ovesných vloček,
cukroví z jáhelné mouky,
mouka z vlocek,
mouka z vlocek,
zavin s ovesnych vlocek,
jahelné vlocky,
jahelné vločky recepty,
štrůdl z ovesých vloček,
štrůdl z vloček,
jáhlový závin,
jáhlový závin recept,
jablečný štrůdl s s ovesnými vločkami,
ovesny strudl,
štrudl z vločky,
strudl ovesných vloček,
závin z ovených vloček,
jablkový chlebíček z pomazánkového másla a špaldové mouky,
recepty z ovesných vloček
Suroviny:
vločky ovesné jemné,
mouka hladká,
jogurt bílý,
sůl,
med,
soda jedlá,
jablko,
skořice,
rozinky,
ořechy,
cukr třtinový,
máslo
Komentáře (5)
No, položme se na otázku, co je to štrúdl
Trošku to vypadá jako štrúdl, patrně to i chutná jako štrúdl, ale je to štrúdl?
tejaja:
Já ho dokonce i cítím...
Si říkám, tož su pitomá, nebo zhulená, že stačí když čučím na rcp a cítím skořici?
...pak mi docvaklo, že za monitorem suším před pečením pasiáns se skořicí