Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 867 kJ / 2 597 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,64 g |
Tuky | 30,68 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 801 mg |
Sodík | 462 mg |
Sůl | 1,03 g |
Sacharidy | 517,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lehký piškotový dezert
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Bjyo
Moje poznámka
Lehký piškotový dezert
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Bjyo
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 21 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 21 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 22 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 22 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 22 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chicken Vindaloo
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 48 minutami
Kysané zelí do sklenic
kacaba10 před 1 hodinou
Vepřová plec po Bakoňsku
michaelatomastikova999 před 1 hodinou
Strouhaný koláč s banánovou náplní
skavera před 1 hodinou
Strouhané mrkvové řezy se špaldovou moukou
Jan Nemec před 1 hodinou
Kuřecí špízy s játry
Sahula před 2 hodinami
Mrkvová pomazánka s kari
Tonja před 2 hodinami
Brynzová omáčka s brokolicí
Tonja před 3 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
kotatecko4@seznam.cz před 3 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
kotatecko4@seznam.cz před 3 hodinami
Tématické fráze:
lehký piskot,
dezert z piškotů,
dezerty na plech,
dezert na plech,
piskotovy dezert,
lehky dezert,
dezert z vajíček,
dezert miky,
dezerty z piškotů,
piskotove dezerty,
dezert z piškotového těsta,
dezert bez vajíček,
lehký piškot na plech,
dezert z piskotu a pudinku,
lehký piškot recept,
dezert na plechu,
dezert na plechu,
dezerty z piškot,
dezerty s piskotu,
dezert s piškotů
Suroviny:
vejce,
mouka polohrubá,
cukr,
voda,
pudink,
jahody,
cukr,
mléko,
želatina,
cukr
Komentáře (3)