Sněhový komisárek
Tento slaný chlebíček vám jistě zachutná, navíc vypadá pěkně na pohled. Je plný chutí - najdete v něm šunku, sýr, uvařená vejce i čerstvé bylinky. Díky bílkovému sněhu je krásně nadýchaný.
Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 158 kJ / 994 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 85,90 g |
| Tuky | 67,80 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,43 g |
| Sodík | 2,76 g |
| Sůl | 6,55 g |
| Sacharidy | 10,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sněhový komisárek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LwRv
Moje poznámka
Sněhový komisárek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LwRv
Nejnovější recepty
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 3 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 22 hodinami
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodový likér
Jirka55221 před 35 minutami
Domácí chleba
Samjda před 50 minutami
Vánoční věnec
Stefi.f před 5 hodinami
Kokosová očka
Sima1996 před 11 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 14 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 14 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 14 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 14 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 15 hodinami
Tématické fráze:
chléb komisárek,
chleba komisárek,
šunka v receptech,
jidlo komisarek,
snéhový chlebíček,
snehovy hrbet,
francouzská česnečka s čepicí,
proč citron do sněhového bílku,
recepty z 21.11.2015
Suroviny:
šunka,
sýr tvrdý,
vejce,
vejce,
olej,
mouka hrubá,
sůl,
pepř mletý,
citron,
petrželka
Komentáře (22)
výnimočne rozlietané a tam sú tie kyslé uhorky nastrúhané.
Ale tohle je luxus
Jituš, proč ti to s tím vařením nějak nevěřím?