Vepřové kostky z krkovice v kysaném zelí
Vepřové maso a kysané zelí k sobě skvěle pasují, a proto je využijte v tomto receptu. Pomalým dušením s kořením a bylinkami získáme dokonalé spojení chutí a maso, které se rozplyne na jazyku. Podávat můžeme třeba s chlebem nebo knedlíkem.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 164 kJ / 1 473 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 128,74 g |
Tuky | 84,98 g |
Vláknina | 17,20 g |
Cholesterol | 322 mg |
Sodík | 4,33 g |
Sůl | 10,60 g |
Sacharidy | 40,99 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 5. 2023 20:54
11. 7. 2022 21:48
11. 7. 2022 21:47
27. 4. 2022 07:50
25. 4. 2022 08:28
11. 4. 2021 14:04
11. 4. 2021 13:11
11. 4. 2021 13:10
15. 12. 2020 23:05
15. 12. 2020 22:33
27. 11. 2016 13:37
27. 11. 2016 13:00
27. 11. 2016 12:50
15. 10. 2016 09:58
15. 10. 2016 08:52
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 7 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 8 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 8 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 8 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 1 hodinou
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 1 hodinou
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 2 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 3 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 3 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 3 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 5 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vepřové výpečky jsou poměrně levné jídlo a s knedlíkem a zelím tvoří výborný nedělní oběd. Vyzkoušejte je podle našich rad
Opékání či restování masa tak, aby si udrželo šťavnatost a zůstalo křehké i chutné, má svá pravidla
Jak používat zelí ze sáčku? Příprava je rychlá, jednoduchá a pohodlná. Poradíme obvyklý postup
Další recepty
Tématické fráze: vepřové maso na kysaném zelí kysané zelí recepty kysané zelí recept krkovička na kysaném zelí veprove kostky na zelí vepřové kostky se zelim vepřová krkovice recepty vepřová krkovice se zelím vepřové na kysaném zelí recepty s kysaným zelím vepřová krkovice na zelí vepřová krkovice na kysaného zelí vepřová krkovička recepty recepty z vepřové krkovice recepty z kysaného zelí recept na krkovičku na kysanem zeli vepřové kostky v zelí kyselé zelí recept veprove se zelim vepřová krkovička na kysanem zeli
Suroviny: krkovice vepřová, cibule, sádlo, paprika, koření grilovací, kmín celý, sůl, pepř mletý, chilli paprika čerstvá, zelí kysané, máslo, cukr hnědý
Vepřové kostky z krkovice v kysaném zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gNqk
18 názorů