Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Falešná husí játra II

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 4. 2009 19:41

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 315 kJ / 1 031 kcal
Bílkoviny118,72 g
Tuky55,24 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 3,52 g
Sodík 753 mg
Sůl1,74 g
Sacharidy14,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Recept som kedysi opísala z novín, u nás je v obľube ako súčasť studeného pohostenia. Je to dosť rozšírený recept, ale nakoľko som ho tu nenašla, pridávam.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

casino casino

15. 5. 2015 23:49

Tak jsem to zvojtil:-((
Na srnce mám 2 formy ... Jedna špatně těsní... Při pečení těsta to nevadí, ale zde mi polovina sádla zdrhla; Na nedělní předkrm upeču zítra v tý druhý formě:-))
Paní casinové chutnalo a říkala, prý je to hotové foie gras;-) Baštila bez chleba a zapíjela cholagolem:-D
MAKRONKY po focení neříkaly nic, ale patrně jim taky chutnalo, protože mi nenechaly ani zbla;-)

casino casino

14. 5. 2015 18:54

...a je to v troubě.
Přesně podle rcp (+ 3KL Vegety) 175°C
Uvidíme, zítra ochutnáme...:-)

magdalenka magdalenka

12. 5. 2015 21:08

vybusna: pozri, štve ma to tak či tak...teraz obidve republiky vidia, aká som nespoľahlivá...;-(
Každopádne, také pekné ako Mirka, som to nemala nikdy. A myslím, že časť pečienky nechala na hrubšie pomleté, alebo len posekané.

mia2404 mia2404

4. 4. 2012 17:33

:-p je super pridávam ti fotku a bodík:-):yes:+1

magdalenka magdalenka

26. 8. 2010 12:34

pralinkaaa, mám naozaj radosť, pretože tieto "husí játra" mám vo veľkej obľube...

pralinkaaa

26. 8. 2010 10:53

včera jsem je dělala na svoji oslavu narozenin a byla jsem dokonce pochválena od obou svých babiček! moc děkuji za recept, bylo to vynikající :yes: přidávám i fotečku :-)

Drobek Drobek

2. 12. 2009 17:10

:-p Už jdu na to. Několika oklikami (od klikání) jsem se dostal až sem. Děkuju moc, jdu pro játra.:-K

magdalenka magdalenka

27. 4. 2009 08:23

Mirča, nepatrí to sem pod recept, ale akosi mi nedá...je tu recept na medové pláty, alebo ako sa to volalo, od smutne "známej" tiktak...a ako som sa sekla! Suroviny aj postup sa zdali v pohode. Fiasko, úplne sa mi to rozmočilo.
Možno pri prepisovaní z webu na web došlo k omylu, možno som ja niečo v postupe pokazila. Myslím, že väčšina z nás skúša novinky najradšej od nejakého "osvedčeného" autora. Preto som pri vkladaní ja mala malú dušičku.
Želám Ti samé úspešné pokusy v kuchyni!

mirca75 mirca75

26. 4. 2009 22:06

Magdalenko:-)dnes ochutnal i švagr se švagrovou(a že ti mají nějak rozmlsané jazýčky;-)) moc si pochutnávali a říkali hmmm dobrý,dobrý.A to s tou odvahou.Myslím že o tom to není,jen si říkám že ať už sem kdokoli dá recept tak je to většinou odzkoušeno(i několikrát),a že sem chodí samí slušní lidé a nedali by sem něco nedobrého s opačným komentářem.Tak mám tak nějak důvěru k věcem sem vloženým a už za těch 15let praxe dokáži i odhadnout(snad;-)) jestli dané suroviny k sobě sedí a bude to fajn.A taky,když si to nevyzkouším na vlastní "vařečku:-D" tak se nikdy nedovím jaké to je a ochudím se tak o velké mňamky:-p:-p( a já novinky strááášně ráda;-):-))) A děkuji za pochvalu:-8

magdalenka magdalenka

26. 4. 2009 14:33

Vybušná, ja si myslím, že áno...teda tipujem, nemám odskúšané. Ale zamrazujeme všetko možné...Ak vyskúšaš aj to mrazenie, daj vedieť, prosím!
Ďakujem za záujem a želám príjemný zvyšok dňa.

vybusna vybusna

26. 4. 2009 13:50

velmi ma laka tento recept......myslite, ze by som mohla hotovy vyrobok dat zamrazit?..

magdalenka magdalenka

26. 4. 2009 09:52

Mirča, krásne fotky, krásne by som si dala!!! Si šikovná a zároveň odvážna, že si na rodinnú oslavu pripravila niečo pre Teba nové a neodskúšané...
A výrok mužovej mamky hovorí za všetko...preto som ozaj rada! ;-)

Merylas Merylas (moderátorka)

26. 4. 2009 09:51

Vypadá opravdu moc hezky:yes: Já ji vyzkoušet nemůžu skrz cholesterolu, kdybych ji udělala pro rodinu, tak jak se znám, bych se neudržela:-)):-p

mirca75 mirca75

26. 4. 2009 08:00

Tak už jsem dodala zbytek a posílám i boďku;-).Včera jsem je nabídla jako stud.pohoštění na domácí oslavě a sklidili velký úspěch:-p,chlapi si mlaskali a my ženské taky-jen potichoučku:-p-.Manželova maminka pronesla mezi sousty-"je to dobrý a takový žravý,viď?-a to myslím že hovoří za vše;-).Ona si totiž přísně hlídá linii a i když jsem jí prozradila co všechno se v nich nachází za ingredience,pousmála se a papala dál:-D.Posílám od všech boďku,ale myslím že se načte opět jen ta jedna jediná:-D a myslím že to bude i dobrý dárek pro kamaráda k narozeninám,ale v tomto případě už z dvojité dávky:-))

mirca75 mirca75

25. 4. 2009 07:25

Magdalenko:-)Už jsou tam a ještě přidám na řezu-až do toho říznu:-D:-D

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: falešná husí játra husí játra falešné husí játra husí játra recept kachní játra v sádle husí játra v sádle falešná husí paštika pečená kachní játra husí játra recepty falešné kachní játra kachní sádlo husí sádlo s játry falešná kachní játra recept na husí játra husí speciality husí játra se sádlem husa recepty pomalé pečení husí sádlo husi jatra cena lokše s husími játry recept

Suroviny: játra kuřecí, vejce, šlehačka, sádlo vepřové, sůl, koření, sádlo, strouhanka

TopRecepty.cz

Falešná husí játra II

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Y6Vn