 
		
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 847 kJ / 2 115 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 58,25 g | 
| Tuky | 43,30 g | 
| Vláknina | 15,40 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 4,01 g | 
| Sůl | 10,00 g | 
| Sacharidy | 365,27 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Nastavení pekárny: Program Těsto
Vykynuté těsto propracujeme na pomoučněné ploše nebo na silikonovém vále (těsto se nelepí a nemusí se podsypávat) a buď rozdělíme nebo necháme vcelku. Krok 2: Pokud těsto neumíme vyhazovat a natahovat, na klasickém plechu nebo na pizza plechu vyválíme natenko, okraje necháme vyšší. Krok 3: Základem může být rajčatová omáčka nebo jen kečup, zdobíme dle svých chutí. Dáme do hodně vyhřáté trouby a pečeme zprudka 7 - 10 minut. Krok 4: Pro pizzu je lepší používat sušené droždí, protože obsahuje více mrtvých mikroorganismů, což příznivě ovlivní lepkovou strukturu. Peče se zprudka - nejlépe na spodku trouby. Pizza by měla mít výrazně vyšší teplotu odspodu.
Vykynuté těsto propracujeme na pomoučněné ploše nebo na silikonovém vále (těsto se nelepí a nemusí se podsypávat) a buď rozdělíme nebo necháme vcelku. Krok 2: Pokud těsto neumíme vyhazovat a natahovat, na klasickém plechu nebo na pizza plechu vyválíme natenko, okraje necháme vyšší. Krok 3: Základem může být rajčatová omáčka nebo jen kečup, zdobíme dle svých chutí. Dáme do hodně vyhřáté trouby a pečeme zprudka 7 - 10 minut. Krok 4: Pro pizzu je lepší používat sušené droždí, protože obsahuje více mrtvých mikroorganismů, což příznivě ovlivní lepkovou strukturu. Peče se zprudka - nejlépe na spodku trouby. Pizza by měla mít výrazně vyšší teplotu odspodu.
Zveřejněno 21. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Pizza z domácí pekárny - vyzkoušeno
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YNz0
Moje poznámka
					 
				
Pizza z domácí pekárny - vyzkoušeno
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YNz0
Nejnovější recepty
	
			 
	
Kuřecí čtvrtky na zelenině z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 2 hodinami
	
			 
	
Restovaná vepřová játra, volská oka a zeleninový salát
Přidáno před 3 hodinami
	
			 
	
Pikantní čočková polévka se zeleninou
Přidáno před 5 hodinami
	
			 
	
Zapečený květák s nivou
Přidáno před 5 hodinami
	
			 
	
Nejlepší langoše
Přidáno před 5 hodinami
	
			 
	
Grilovaná dýně s vůní ořechů
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Tvarohovo-jablková bábovka
Majavcelicka před 49 minutami
	
			 
	
Pečené maso a speciální cibulová omáčka
BinaSa před 1 hodinou
	
			 
	
	
Svíčková na smetaně
JohnyCipera před 4 hodinami
	
			 
	
	
Piškotový korpus
Mish_Ellie před 4 hodinami
	
			 
	
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
TondaJ před 5 hodinami
	
			 
	
	
Buchta bez vajec
DenaS před 6 hodinami
	
			 
	
	
Mazanec
[email protected] před 7 hodinami
	
			 
	
Langoše z kyšky
Ivetafrankova před 8 hodinami
	
			 
	
	
Kuře à la husa
Alesik před 9 hodinami
	
			 
	
Dršťková polévka z předvařených drštěk
milan.pohy před 9 hodinami
						Tématické fráze:
						
							pizza z domácí pekárny, 
						
						
							pica z pekarny, 
						
						
							těsto na pizzu z domácí pekárny, 
						
						
							testo na pizzu pekarna, 
						
						
							domácí pizza recept, 
						
						
							pizza s domaci pekarny, 
						
						
							pizza z pekarny, 
						
						
							pica do z domácí pekárny, 
						
						
							testo pizza pekarna, 
						
						
							pizza domaci pekarna, 
						
						
							testo na pizzu s domaci pekarny, 
						
						
							pizza testo v domaci pekarne, 
						
						
							těsto na pizzu z pekárny, 
						
						
							pekarna na picu, 
						
						
							pizza těsto do pekárny, 
						
						
							recept na pravou pizzu z domácí pekárny, 
						
						
							těsto na pizzu v pekárně, 
						
						
							recept na domácí pizzu, 
						
						
							domaci pekarna testo na picu, 
						
						
							pizza těsto recept z pekárny
						
					
						Suroviny:
						
							voda, 
						
						
							olej olivový, 
						
						
							sůl, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							droždí
						
					
 
	 
 
 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
	 
	 
	 
 
 
 
 
 
Komentáře (7)
Ja davam testo na horky plech, pouzivam s derovanym dnem. Po upeceni davam na chvilicku na mrizku, aby se nedelala para mezi upecenym testem a horkym plechem.
http://foto.dama.cz/foto.php?f=824537