Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 927 kJ / 2 373 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,88 g |
Tuky | 112,07 g |
Vláknina | 46,48 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 460 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 213,17 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pro vaření eintopfu můžeme použít veškeré druhy libovějšího masa (lze použít i mleté), ale i uzeniny.
Krok 2: Zelenina se hodí především kořenová, cibule, zelí, kapusta, přidávají se brambory, fazole, ale možnosti jsou na chuti a fantazii každého kuchaře.
Krok 3: Pak zbývá jen dobrý vývar, koření a bylinky a skvělý výsledek je zaručen.
Krok 4: Pokud použijeme mleté maso, tak ho nejdříve ochutíme solí a pepřem. Jednoduché vaření na velmi mírném ohni, kdy veškeré suroviny nakrájíme, vložíme postupně do vývaru podle toho jakou délku vaření daná surovina vyžaduje.
Krok 5: První dáme vařit zelí, maso a tak dále. Obvykle vaříme 2 až 3 hodiny, takže zbývá spousta času na další společné aktivity.
Zveřejněno 30. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kotlíkový Eintopf
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RDWz
Moje poznámka
Kotlíkový Eintopf
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RDWz
Nejnovější recepty
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 3 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 4 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 4 hodinami
Bramborák s masovou haší
Přidáno před 4 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Maso po Sečuánsku
DagmaRaba před 4 minutami
Bábovka bez vajec
Vladour před 14 minutami
Jogurtový koláč s drobenkou
Noumik před 21 minutami
Klasický rybí salát ze zavináčů
ricci před 55 minutami
Citronová bábovka
petr.bernatik@centrum.cz před 1 hodinou
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 5 hodinami
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 17 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 18 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 19 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 21 hodinami
Tématické fráze:
kotlíkové recepty,
vaření v kotlíku recepty,
eintopf,
eintopf recept,
vareni v kotliku,
recepty pro vaření v kotlíku,
pečené maso v kotliku na ohni recepty,
recept do kotlíku,
eintopf recepty,
recept eintopf,
kotlikove.recepty.na.ohni,
recepty vařit v kotlíku,
kotlíkové maso,
kotlíkové fazole,
recept z kotlíku,
antopf z mletého masa,
recepty do kotlíku na oheň,
co vařit v kotlíku,
jak varit v kotlíku,
maso na kotlíku se zelím
Suroviny:
bobkový list,
klobása papriková,
olej,
vývar,
majoránka,
petržel,
kmín mletý,
nať petrželová,
česnek,
zelí bílé hlávkové,
brambory,
mrkev,
paprika sušená sladká,
maso mleté,
kukuřice mražená,
sůl,
cibule,
pepř mletý
Komentáře (4)