Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 927 kJ / 2 373 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,88 g |
Tuky | 112,07 g |
Vláknina | 46,48 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 460 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 213,17 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pro vaření eintopfu můžeme použít veškeré druhy libovějšího masa (lze použít i mleté), ale i uzeniny.
Krok 2: Zelenina se hodí především kořenová, cibule, zelí, kapusta, přidávají se brambory, fazole, ale možnosti jsou na chuti a fantazii každého kuchaře.
Krok 3: Pak zbývá jen dobrý vývar, koření a bylinky a skvělý výsledek je zaručen.
Krok 4: Pokud použijeme mleté maso, tak ho nejdříve ochutíme solí a pepřem. Jednoduché vaření na velmi mírném ohni, kdy veškeré suroviny nakrájíme, vložíme postupně do vývaru podle toho jakou délku vaření daná surovina vyžaduje.
Krok 5: První dáme vařit zelí, maso a tak dále. Obvykle vaříme 2 až 3 hodiny, takže zbývá spousta času na další společné aktivity.
Zveřejněno 30. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kotlíkový Eintopf
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RDWz
Moje poznámka
Kotlíkový Eintopf
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RDWz
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 10 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 10 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 10 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 10 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 11 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 11 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 12 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 12 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 14 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 16 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 16 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 16 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 17 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 17 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 18 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 18 hodinami
Tématické fráze:
kotlíkové recepty,
vaření v kotlíku recepty,
eintopf,
eintopf recept,
vareni v kotliku,
recepty pro vaření v kotlíku,
pečené maso v kotliku na ohni recepty,
recept do kotlíku,
eintopf recepty,
recept eintopf,
kotlikove.recepty.na.ohni,
recepty vařit v kotlíku,
kotlíkové maso,
kotlíkové fazole,
recept z kotlíku,
antopf z mletého masa,
recepty do kotlíku na oheň,
co vařit v kotlíku,
jak varit v kotlíku,
maso na kotlíku se zelím
Suroviny:
bobkový list,
klobása papriková,
olej,
vývar,
majoránka,
petržel,
kmín mletý,
nať petrželová,
česnek,
zelí bílé hlávkové,
brambory,
mrkev,
paprika sušená sladká,
maso mleté,
kukuřice mražená,
sůl,
cibule,
pepř mletý
Komentáře (5)