Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 312 kJ / 75 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,06 g |
Tuky | 0,41 g |
Vláknina | 6,12 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 14 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 13,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nakrájíme rajčata, nejdříve podélně na čtvrtiny, pak napříč na plátky. Řapíkatý celer nakrájíme na jemné plátky, bílé fazole scedíme a propereme. Smícháme, osolíme a opepříme. Zalijeme octem a promícháme. Dáme vychladit.
Zveřejněno 6. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Červeno-bílý salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5zRA
Moje poznámka
Červeno-bílý salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5zRA
Nejnovější recepty
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno před 15 hodinami
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno 19. 8. 2025 22:56:11
Hovězí kližka na smetaně v pomalém hrnci
Přidáno 19. 8. 2025 22:26:09
Mořská štika v křupavé bylinkové krustě
Přidáno 19. 8. 2025 21:49:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová pečeně na tymiánu
E. J. K. před 4 hodinami
Majonézové rohlíky
Annanas před 5 hodinami
Voňavý chléb s česnekem
Annanas před 5 hodinami
Svíčková na smetaně
Pozde před 7 hodinami
Hovězí na pepři
Pozde před 7 hodinami
Pečená švestková povidla
Fitulka před 7 hodinami
Francouzské brambory
jjj82 před 8 hodinami
Mleté maso s rýží a rajčaty z jedné pánve
Uttinka před 8 hodinami
Obyčejný hrnkový chleba
Lucie Hertlova před 8 hodinami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
essinKa před 11 hodinami
Tématické fráze:
cerveno bila řepa recepty,
červenobílé fazole recept,
červeno bílá řepa recepty,
řapíkatý celér saláty,
cervenobila repa recept,
salát z bilych fazolí recepty,
fazolový salát z bílých fazolí,
salát z bílých fazolí
Suroviny:
rajče,
cibule,
celer řapíkatý,
fazole bílé,
ocet,
sůl,
pepř
Komentáře (1)