Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 22 286 kJ / 5 326 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 95,79 g |
| Tuky | 313,29 g |
| Vláknina | 43,95 g |
| Cholesterol | 529 mg |
| Sodík | 424 mg |
| Sůl | 1,57 g |
| Sacharidy | 508,94 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ušleháme bílky s cukrem, pak zašleháme žloutky a taky olej.
Krok 2: Pak střídavě přidáváme mléko a mouku smíchanou s mletými ořechy a práškem do pečiva.
Krok 3: Dobře promícháme, nalijeme na vymazaný a vysypaný plech a rovnoměrně rozetřeme.
Krok 4: Posypeme nastrouhanými jablky, vanilkovým cukrem a skořicí a dáme do trouby vyhřáté na 180°C asi tak na půl hodiny.
Zveřejněno 12. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchý ořechovec s jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j984
Moje poznámka
Jednoduchý ořechovec s jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j984
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 4 hodinami
Krkovice na zeleninovém lůžku
Přidáno před 7 hodinami
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 8 hodinami
Salát se smažákem
Přidáno před 9 hodinami
Cizrna s cuketou a rajčaty na cibuli
Přidáno před 9 hodinami
Máslovo-ořechová bábovka
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka se strouhanými jablky
Kajkajak před 1 minutou
Kmínová polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Rajská omáčka
Daniela57 před 3 hodinami
Pyré z dýně hokkaido
Monikama před 3 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 3 hodinami
Křehké řezy s pudinkem a ořechy
hliboka před 3 hodinami
Mrkvový perník s povidly
David Salamánek před 3 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Eiisa před 4 hodinami
Zdravý mrkvovo-jablečný dort
sbezecna před 4 hodinami
Květáková fritáta
Wikki před 4 hodinami
Tématické fráze:
ořechovec s jablky,
ořechovec buchta,
ořechovec s s jablky
Suroviny:
mouka hladká,
ořechy mleté,
vejce,
cukr,
olej,
mléko,
prášek do pečiva,
jablko,
cukr vanilkový,
skořice
Komentáře (4)