Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 286 kJ / 5 326 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,79 g |
Tuky | 313,29 g |
Vláknina | 43,95 g |
Cholesterol | 529 mg |
Sodík | 424 mg |
Sůl | 1,57 g |
Sacharidy | 508,94 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ušleháme bílky s cukrem, pak zašleháme žloutky a taky olej.
Krok 2: Pak střídavě přidáváme mléko a mouku smíchanou s mletými ořechy a práškem do pečiva.
Krok 3: Dobře promícháme, nalijeme na vymazaný a vysypaný plech a rovnoměrně rozetřeme.
Krok 4: Posypeme nastrouhanými jablky, vanilkovým cukrem a skořicí a dáme do trouby vyhřáté na 180°C asi tak na půl hodiny.
Zveřejněno 12. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchý ořechovec s jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j984
Moje poznámka
Jednoduchý ořechovec s jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j984
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 7 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 23 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 23 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno 2. 9. 2025 16:28:03
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Belgické vafle
ne.honzula12 před 50 minutami
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 1 hodinou
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 1 hodinou
Domácí kečup
Mistrova před 2 hodinami
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 4 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 4 hodinami
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 6 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 6 hodinami
Buchta Rafaelo
Alicia8 před 6 hodinami
Špenátová polévka s mlékem
Kajkajak před 7 hodinami
Tématické fráze:
ořechovec s jablky,
ořechovec buchta,
ořechovec s s jablky
Suroviny:
mouka hladká,
ořechy mleté,
vejce,
cukr,
olej,
mléko,
prášek do pečiva,
jablko,
cukr vanilkový,
skořice
Komentáře (4)