Smažený celer v trojbalu

cathleen Kuchařka: cathleen

Zeleninová jídla 6 názorů

Suroviny

celer
sůl
citronová šťáva
Trojobal:
hladká mouka
vejce
trochu piva
strouhanka
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Oloupaný celer nakrájíme na 10-15 mm silné plátky a v osolené vodě uvaříme do poloměkka.

  2. Plátky rozložíme na talíř, lehce pokapeme citronovou šťávou a pokud je třeba, trochu přisolíme.

  3. Plátky obalíme v klasickém trojbalu (mouka, pak osolené vejce, rozšlehané s trochou piva a nakonec strouhanka) a v rozehřátém oleji usmažíme.

  4. Podáváme s tatarkou a brambory.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 502 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Smažený celer v trojbalu

Tématické fráze: smažený celer recept na smažený celer smažený celer v troubě smažený celer recept celer smažený v troubě celer recepty priprava z celeru obalovaný celer se sýrem recepty s z celeru nigela dela opeceny celer smažený celer v trouba smažený celer v v troubě smažený celer recepty smažený celer v trojobalu obalovany celer v troubě celer smažený recept na přípravu smaženého celeru recept-smažený celer příprava smaženého celer recepty smažený celer a květák

Zapomněl/a jsem heslo