Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovice z pánve na medu a černém pivu

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy do 30 minut (+ 4 hodiny marinování)

do 30 minut (+ 4 hodiny marinování)

19. 9. 2016 18:29

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 790 kJ / 906 kcal
Bílkoviny17,51 g
Tuky11,96 g
Vláknina32,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 273 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy173,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Původně se mělo maso i brambory připravovat na grilu, ale nepřálo počasí...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Hanulif

28. 10. 2020 14:01

Tak tento recept je naprosto luxusní <3 posílám :yes: a ukládám :-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

21. 7. 2020 13:01

Jaromira18: Děkuji:-Kmáme to tak rádi:-8

Jaromira18 Jaromira18

17. 7. 2020 12:48

Musí to být vynikající.:yes::yes::-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

24. 5. 2020 18:38

DrahusMartin:Děkuji za přidané fotografie:-K

casino casino

15. 3. 2018 21:27

Anna Kocikova:
Hmmm...:-O
No, vaše dedukční schopnosti jsou "obdivuhodné"...8-(
Já tu pěji chválu na fígl s česnekolisem a vy račte být, jak jinak, opět mimo obraz, že ;-(

Anna Kocikova Anna Kocikova

15. 3. 2018 21:09

maris: Maruško,děkuji za komentář:-KLis na česnek používám i na lisování šťávy z cibule.Jen u mě je zdravotní problém-musím si vše předem nastrouhat a až poté dát do lisu.Nemám sílu utlačit celý kousek použité suroviny:-(
Dotyčného casina beru jako podpantofláka,který si potřebuje na různých webech pohojit svůj sebestředný pupík a zvýšit sebevědomí:-(

maris maris

13. 3. 2018 18:36

casino:zázvorová šťáva jde krásně vylisovat přes lis na česnek, zázvor se ani nemusí strouhat. Kdysi jsem to někde vyčetla a s úspěchem používám, mám to tu i u některých receptů napsané - nevymýšlím si;-):-8

casino casino

13. 3. 2018 14:11

Anna Kocikova:
No, asi ho lisem neprotlačíte, že;-) ale fígl je to výborný:yes::-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

13. 3. 2018 14:05

lubinka: Lubinko,velice děkuji za komentář i hodnocení,moc mě to potěšilo:-8:-K
Zázvorovou šťávu dělám tak,že na jemných slzičkách nastrouhám čerstvý kořen zázvoru
a poté ho ještě protlačím lisem na česnek.Dělám si takto šťávu do i zásoby z většího množství
a dávám zamrazit do tvořítek na led.:-)

lubinka

12. 3. 2018 18:40

To musí být veliká mňamina, přidávám k oblíbeným, +:yes: bod. :-K Mám 1 dotaz- jak vyrobit zázvorovou šťávu -nastrouhat zázvor a propasírovat přes sítko, nebo je na to nějaká vychytávka ?

Anna Kocikova Anna Kocikova

14. 10. 2016 16:41

Ivace64: Děkuji,Ivuš:-K:-8

Ivace64 Ivace64

13. 10. 2016 20:33

:-K:-K:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

23. 9. 2016 16:55

jarda Kadic: :-KJana Pá: :-Kmaiva: :-K
Díky všem:-K

maiva maiva

22. 9. 2016 18:44

Pěkná krkovička:-D:yes:

Jana Pá

22. 9. 2016 08:49

:yes:<3

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: krkovička na medu a cerném pivu krkovice na medu a pivu krkovice na medu vepřová krkovice na medu krkovice na pivě a medu krkovička na medu a černém pivě krkovička na medu a pivu krkovice na černém pivě krkovice na pivu a medu krkovice na černém pivu krkovička na černém pivu panev z krkovice recept krkovička na pánvi krkovice na pivu a medu krkovice na pivu a medu krkovice na černém krkovice na pánev vepřová krkovice na černém pivu krkovička na medu a pivu recept krkovice na medu a zázvoru

Suroviny: krkovice vepřová, med tekutý, pivo černé, šťáva zázvorová, omáčka chilli sladká, olej, česnek, pepř čtyř barev, brambory, olej, sůl, alobal

TopRecepty.cz

Krkovice z pánve na medu a černém pivu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/O02p