Pečená hlíva ústřičná

Jana Remkova Kuchařka:

Doba přípravy: 30 min PT0H30M 2 porce Houby 12 názorů

Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů
Přidat další fotografii
58

Suroviny

6 větších listů hlívy ústřičné
4-6 stroužků česneku
1 větší cibule
trochu libečku, zelené petržeky
majoránka
sůl
kmín
olivový olej
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Troubu předehřejeme na 200 stupňů.

  2. Do pekáče dáme pečící papír. Na papír, řasením navrch dáme celé listy hlívy, osolíme, posypeme kmínem, nasekaným libečkem, zelenou petrželkou, majoránkou. Mezi houby rozhodíme na půlkolečka nakrájenou cibuli a stroužky česneku. Vše pokapeme olivovým olejem.

  3. Pekáč přikryjeme alobalem a vložíme do trouby. Pečeme 20 minut, pak alobal odstraníme a pečeme ještě cca 10 minut na barvu.
    Podáváme s opečenými bramborami, popřípadě s chlebem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 124 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pečená hlíva ústřičná

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo