Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 798 kJ / 1 147 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,11 g |
Tuky | 31,14 g |
Vláknina | 19,35 g |
Cholesterol | 77 mg |
Sodík | 14 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 191,84 g |
Postup přípravy
Každú jamku naplníme lyžicou džemu. Krok 3: Navŕšime drobenku, jemne ju k džemu pritlačíme. Krok 4: Jablká dáme na vymastený pekáčik a v rúre pri 180°C pečieme asi 20 minút (závisí to od druhu jabĺk).
Zveřejněno 10. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená jablka s ostružinovým džemem a vločkovou drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ogrA
Moje poznámka
Pečená jablka s ostružinovým džemem a vločkovou drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ogrA
Nejnovější recepty
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 6 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 16 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 17 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 18 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 6 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 7 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 7 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 7 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 8 hodinami
Karamelový dezert
thekumsen před 8 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 9 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 10 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 12 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 12 hodinami
Tématické fráze:
drobenka s vlockami,
jablka pečená s marmeládou,
zapečená jablka s drobenou z ovesných vloček,
pecena jablka s drobenkou,
pečené jablko s marmeládou,
pecena jablka s drobenkou s vlocek,
zapečená jablka s vločkami
Suroviny:
jablko,
džem,
mouka hladká,
máslo,
cukr,
vločky ovesné,
skořice
Komentáře (3)