Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 798 kJ / 1 147 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,11 g |
Tuky | 31,14 g |
Vláknina | 19,35 g |
Cholesterol | 77 mg |
Sodík | 14 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 191,84 g |
Postup přípravy
Každú jamku naplníme lyžicou džemu. Krok 3: Navŕšime drobenku, jemne ju k džemu pritlačíme. Krok 4: Jablká dáme na vymastený pekáčik a v rúre pri 180°C pečieme asi 20 minút (závisí to od druhu jabĺk).
Zveřejněno 10. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená jablka s ostružinovým džemem a vločkovou drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ogrA
Moje poznámka
Pečená jablka s ostružinovým džemem a vločkovou drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ogrA
Nejnovější recepty
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 1 hodinou
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 1 hodinou
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 1 hodinou
Krém z pečeného květáku
Přidáno před 14 hodinami
Divoká kachna pečená na zelenině
Přidáno před 22 hodinami
Krkovička na česneku
Přidáno 16. 10. 2025 17:09:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Suumaa před 4 minutami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Martina5672 před 20 minutami
Dort z palačinek
Martina5672 před 20 minutami
Řezy raffaelo
Martina5672 před 21 minutami
Tažený štrúdl
Lenuus před 37 minutami
Jablkový perník
collins před 2 hodinami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 4 hodinami
Vepřový pörkölt s nokedli
caprioli před 5 hodinami
Zeleninová polévka s fazolemi a špenátem
Kajkajak před 7 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
karfil@post.cz před 7 hodinami
Tématické fráze:
drobenka s vlockami,
jablka pečená s marmeládou,
zapečená jablka s drobenou z ovesných vloček,
pecena jablka s drobenkou,
pečené jablko s marmeládou,
pecena jablka s drobenkou s vlocek,
zapečená jablka s vločkami
Suroviny:
jablko,
džem,
mouka hladká,
máslo,
cukr,
vločky ovesné,
skořice
Komentáře (3)