Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 503 kJ / 598 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,02 g |
Tuky | 36,72 g |
Vláknina | 2,24 g |
Cholesterol | 106 mg |
Sodík | 703 mg |
Sůl | 1,74 g |
Sacharidy | 12,82 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Divoká tuňáková pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EVzg
Moje poznámka
Divoká tuňáková pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EVzg
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 6 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 8 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 16 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 2 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 4 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 4 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 5 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 5 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 6 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 6 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 7 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 7 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 7 hodinami
Tématické fráze:
tuňakova poma,
tuňákova pomazanka s kukuřice,
tunáková poma pomazánka recept,
poma z z tuňáka,
recepty tunáková pomazánka,
tunakova pomazánka z žervé,
tuňáková pomazánka recept,
tuňák recept,
recept tunáková pomazánka,
tunak, kukuřice, pomazánka,
pomazanka z tunaka na toasty,
vařený tuňák - pomazánka,
tuňáková pomazánky s kukuřici,
recepty tuňáková poma,
tuňáková pomazánka na chleba,
tuńáková pomazánka s žervé,
tuňáková pomazánka červená,
tuňáková pomazánka se žloutky
Suroviny:
sýr žervé,
tuňák,
paprika,
sůl,
pepř,
feferonka,
chléb,
vejce,
rajče
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.