Domácí hovězí ve "vlastní šťávě"
Suroviny
Porce: 2,25 l hotové směsi
Nutriční hodnoty
Energie | 26 680 kJ / 6 377 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 416,00 g |
Tuky | 523,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,41 g |
Sodík | 4,76 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 1,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Vyzkoušela jsem domácí hovězí v pomalém i tlakovém hrnci.
Chuťově jsou obě verze k nerozeznání, ale časově je na tuto dobrotu tlakový hrnec úspornější.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 1. 2017 10:24
casino: nee - sádlo je už určitě vyškvařené, na fotkách jsou nepravidelné kusy sádla větší než kostky masa - a tuhé trochu pokrájené. Zřejmě všechny mate to "pokrájení" Kupovaná kostka sádla je tuhá, doma škvařené zřejmě stačí nadloubat lžící
28. 1. 2017 10:00
No, já se na fotečky podíval až teď...
zizala: co to je "sádlo škvařené, které je rozkrájené na menší kousky" Možná by šlo v rcp napsat "syrové" či "syrové ke škvaření"...
Rád - nerad kohokoli chytám za slovo, ale domnívám se, že NADEI: má recht..., leda by se význam ztratil v překladu
zizala: co to je "sádlo škvařené, které je rozkrájené na menší kousky" Možná by šlo v rcp napsat "syrové" či "syrové ke škvaření"...
Rád - nerad kohokoli chytám za slovo, ale domnívám se, že NADEI: má recht..., leda by se význam ztratil v překladu
28. 1. 2017 09:03
NADEI: Já na fotkách vidím sádlo škvařené, které je rozkrájené na menší kousky, asi aby se lépe rozmístilo mezi maso
28. 1. 2017 08:42
nějak nechápu v surovinách je 500 g škvařeného sádla a pak ho mám nakrájet ? Po prohlédnutí fotek jsem pochopila,že je sádlo syrové asi by to chtělo upřesnit ale i tak dávám bod.
28. 1. 2017 07:23
zizala:
28. 1. 2017 07:06
maris: Přesně totéž jsem zrovna chtěla napsat. Určitě vyzkouším, pomalý hrnec nemám, ale papiňák ano
28. 1. 2017 06:58
Dobrý nápad - vlastně takový hovězí rillettes
28. 1. 2017 03:05
Určitě to stojí za zkoušku, jinak dělám domácí vepřovky
27. 1. 2017 23:01
"500 g škvařeného sádla"
Nemá se použít syrové sádlo?
Nemá se použít syrové sádlo?
27. 1. 2017 22:43
S hovězím jsem nezkoušela, ale obecně mám hovězí mnohem raději než vepřové
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 28 minutami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 13 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 14 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 15 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nejlepší stehna
jardas uvařil před 19 minutami
Nudle s mákem
ctomala uvařila před 1 hodinou
Mrkvový dort
Princezna@Lada uvařil před 3 hodinami
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 12 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 12 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 13 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 13 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 13 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 13 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: hovězí ve vlastní štávě hovězí ve vlastní štávě recept hovezi na stave hovězí maso na stave hovězí maso ve vlastní štávě hovězí maso ve vlastní šťávě recept hovězí ve vlastní štavě recepty hovězí kostky ve vlastní šťávě hovězí ve vlastní šťávě - recepty hovězí maso v papiňáku hovězi na vlastni šťávě recept na hovězí ve vlastní šťávě zavařené hovězí maso recept hovězí ve vlastní šťávě s bramborem recept hovězí sádlo hovezi na stave recepty recept hovezi ve vlastni stave zavařené hovězí maso hovezí ve vlastní štave hovězí maso ve vlastní štáve recepty
Suroviny: kližka hovězí, sádlo, vývar hovězí, sůl
Domácí hovězí ve "vlastní šťávě"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WAzx
25 názorů