Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí hovězí ve "vlastní šťávě"

Hodnocení receptu je 5,0 (27×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 360 min Doba tepelné úpravy: 360 min

360 min (360 min tepelná úprava)

27. 1. 2017 22:06

Suroviny

Porce: 2,25 l hotové směsi

Nutriční hodnoty

Energie26 680 kJ / 6 377 kcal
Bílkoviny416,00 g
Tuky523,20 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,41 g
Sodík 4,76 g
Sůl12,00 g
Sacharidy1,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Vyzkoušela jsem domácí hovězí v pomalém i tlakovém hrnci.

Chuťově jsou obě verze k nerozeznání, ale časově je na tuto dobrotu tlakový hrnec úspornější.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

hosta hosta

28. 1. 2017 10:24

casino: nee - sádlo je už určitě vyškvařené, na fotkách jsou nepravidelné kusy sádla větší než kostky masa - a tuhé trochu pokrájené. Zřejmě všechny mate to "pokrájení" :-) Kupovaná kostka sádla je tuhá, doma škvařené zřejmě stačí nadloubat lžící:-)

casino casino

28. 1. 2017 10:00

No, já se na fotečky podíval až teď...
zizala: co to je "sádlo škvařené, které je rozkrájené na menší kousky" :-O Možná by šlo v rcp napsat "syrové" či "syrové ke škvaření"...
Rád - nerad kohokoli chytám za slovo, ale domnívám se, že NADEI: má recht..., leda by se význam ztratil v překladu:-p

zizala zizala (moderátorka)

28. 1. 2017 09:03

NADEI: Já na fotkách vidím sádlo škvařené, které je rozkrájené na menší kousky, asi aby se lépe rozmístilo mezi maso ;-)

NADEI

28. 1. 2017 08:42

nějak nechápu :-( v surovinách je 500 g škvařeného sádla a pak ho mám nakrájet ? Po prohlédnutí fotek jsem pochopila,že je sádlo syrové asi by to chtělo upřesnit ale i tak dávám bod.

maris maris

28. 1. 2017 07:23

zizala: ;-):-)

zizala zizala (moderátorka)

28. 1. 2017 07:06

maris: :-) Přesně totéž jsem zrovna chtěla napsat. Určitě vyzkouším, pomalý hrnec nemám, ale papiňák ano :yes:

maris maris

28. 1. 2017 06:58

Dobrý nápad - vlastně takový hovězí rillettes<3:yes:

Sudet Sudet

28. 1. 2017 03:05

Určitě to stojí za zkoušku, jinak dělám domácí vepřovky<3

casino casino

27. 1. 2017 23:01

"500 g škvařeného sádla"
Nemá se použít syrové sádlo?

rozmarynaH rozmarynaH

27. 1. 2017 22:43

S hovězím jsem nezkoušela, ale obecně mám hovězí mnohem raději než vepřové<3<3

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí ve vlastní štávě hovězí ve vlastní štávě recept hovezi na stave hovězí maso na stave hovězí maso ve vlastní štávě hovězí maso ve vlastní šťávě recept hovězí ve vlastní štavě recepty hovězí kostky ve vlastní šťávě hovězí ve vlastní šťávě - recepty hovězí maso v papiňáku hovězi na vlastni šťávě recept na hovězí ve vlastní šťávě zavařené hovězí maso recept hovězí ve vlastní šťávě s bramborem recept hovězí sádlo hovezi na stave recepty recept hovezi ve vlastni stave zavařené hovězí maso hovezí ve vlastní štave hovězí maso ve vlastní štáve recepty

Suroviny: kližka hovězí, sádlo, vývar hovězí, sůl

TopRecepty.cz

Domácí hovězí ve "vlastní šťávě"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WAzx