Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 384 kJ / 2 482 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 69,55 g |
| Tuky | 193,07 g |
| Vláknina | 80,45 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 296 mg |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 77,25 g |
Postup přípravy
Krok 1: Slunečnici rozmixujeme ponorným mixérem, přidáme vše ostatní a tvarujeme chlebík. Nakrájíme na plátky a sušíme cca 3 hodiny z každé strany. Záleží, jak ho chcete mít vlhký.
Krok 2: Skladujeme v lednici max. tři dny, nebo v mrazáku.
Zveřejněno 25. 5. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
RAW bazalkový chléb s chia semínky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gqL3
Moje poznámka
RAW bazalkový chléb s chia semínky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gqL3
Nejnovější recepty
Medové dortíčky
Přidáno před 6 hodinami
Bábovka à la marcipánová štóla
Přidáno před 8 hodinami
Nadýchané domácí langoše s jogurtem
Přidáno před 15 hodinami
Listové košíčky se sýrem brie, brusinkami a ořechy
Přidáno před 15 hodinami
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno 7. 12. 2025 21:58:20
Skořicová kolečka
Přidáno 7. 12. 2025 21:41:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mandlové rohlíčky podle Sandtnerky
Milfu před 2 hodinami
Telecí líčka v ovocné marinádě
david.pacanda před 3 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
Gygy2 před 4 hodinami
Mleté maso na způsob kebabu
l.sejkora před 4 hodinami
Makové koláčky s povidly - cukroví
Evellinka před 5 hodinami
Výborné šlehačkové cukroví
Moni1703 před 5 hodinami
Sekaná "svíčková"
iveta.kroul před 6 hodinami
Vepřová játra v pikantní šťávě z papiňáku
Sahula před 7 hodinami
Bílá krémová česnečka
Sahula před 7 hodinami
Tématické fráze:
raw chleba,
raw chléb,
raw chleba recept,
recept chleba s chia semínky,
raw chleb recept,
bazalkovy chlebik,
raw recepty,
raw chléb recepty,
recept na chléb s chia semínky,
chleba s chia semínky recept
Suroviny:
slunečnice loupaná,
semínka chia,
česnek,
bazalka čerstvá,
sůl
Komentáře (3)