Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 384 kJ / 2 482 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,55 g |
Tuky | 193,07 g |
Vláknina | 80,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 296 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 77,25 g |
Postup přípravy
Krok 1: Slunečnici rozmixujeme ponorným mixérem, přidáme vše ostatní a tvarujeme chlebík. Nakrájíme na plátky a sušíme cca 3 hodiny z každé strany. Záleží, jak ho chcete mít vlhký.
Krok 2: Skladujeme v lednici max. tři dny, nebo v mrazáku.
Zveřejněno 25. 5. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
RAW bazalkový chléb s chia semínky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gqL3
Moje poznámka
RAW bazalkový chléb s chia semínky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gqL3
Nejnovější recepty
Nejlepší povidla
Přidáno před 5 hodinami
Vepřová panenka na žampionech se špenátem
Přidáno před 8 hodinami
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 18 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 18 hodinami
Čínské nudle s mletým masem
Přidáno před 18 hodinami
Barevná směs s těstovinami
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Housky nebo rohlíky
Ilunka před 1 minutou
Pečená švestková povidla
Pajuse před 43 minutami
Asijský salát s rýžovými nudlemi
TondaJ před 1 hodinou
Zdravé banánové palačinky ze dvou ingrediencí
Miloslavasejkorova před 1 hodinou
Chutné vafle
olivkao2015 před 1 hodinou
Masové koule na žampionech
Ellinnka1 před 1 hodinou
Salát Coleslaw
Hypnos před 3 hodinami
Kuřecí prsa v jogurtovo - česnekovém těstíčku
Ivana64 před 4 hodinami
Buchta z cukety
Martina101 před 5 hodinami
Vepřové na houbách
radbastim před 5 hodinami
Tématické fráze:
raw chleba,
raw chléb,
raw chleba recept,
recept chleba s chia semínky,
raw chleb recept,
bazalkovy chlebik,
raw recepty,
raw chléb recepty,
recept na chléb s chia semínky,
chleba s chia semínky recept
Suroviny:
slunečnice loupaná,
semínka chia,
česnek,
bazalka čerstvá,
sůl
Komentáře (3)