Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 384 kJ / 2 482 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,55 g |
Tuky | 193,07 g |
Vláknina | 80,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 296 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 77,25 g |
Postup přípravy
Krok 1: Slunečnici rozmixujeme ponorným mixérem, přidáme vše ostatní a tvarujeme chlebík. Nakrájíme na plátky a sušíme cca 3 hodiny z každé strany. Záleží, jak ho chcete mít vlhký.
Krok 2: Skladujeme v lednici max. tři dny, nebo v mrazáku.
Zveřejněno 25. 5. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
RAW bazalkový chléb s chia semínky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gqL3
Moje poznámka
RAW bazalkový chléb s chia semínky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gqL3
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 3 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 3 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 3 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 3 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 3 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Suumaa před 1 hodinou
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Martina5672 před 2 hodinami
Dort z palačinek
Martina5672 před 2 hodinami
Řezy raffaelo
Martina5672 před 2 hodinami
Tažený štrúdl
Lenuus před 2 hodinami
Jablkový perník
collins před 4 hodinami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 6 hodinami
Vepřový pörkölt s nokedli
caprioli před 7 hodinami
Zeleninová polévka s fazolemi a špenátem
Kajkajak před 8 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
karfil@post.cz před 8 hodinami
Tématické fráze:
raw chleba,
raw chléb,
raw chleba recept,
recept chleba s chia semínky,
raw chleb recept,
bazalkovy chlebik,
raw recepty,
raw chléb recepty,
recept na chléb s chia semínky,
chleba s chia semínky recept
Suroviny:
slunečnice loupaná,
semínka chia,
česnek,
bazalka čerstvá,
sůl
Komentáře (3)