Raw lasagne

Petra Rybova Kuchařka: Petra Rybova

Zeleninová jídla 0 názorů

Suroviny

střední cuketa
hrst sušených rajčátek předem namočených cca na hodinu
1/2 hrnku slunečnicových semínek předem namočených cca na 4 hodiny
větší hrst čerstvé bazalky
3 rajčata
česnek
olivový olej - cca 2 lžíce
šťáva z půlky citronu
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Cuketu i se slupkou naplátkujeme.

  2. Do mixéru dáme slunečnici, sušená rajčátka bez vody, jedno rajče, česnek, olej, bazalku a rozmixujeme. Trochu bazalky nechte stranou na posypání. Vodou z rajčátek regulujeme požadovanou konzistenci pomazánky. Již nemusíte solit, rajčátka jsou dost slaná.

  3. Na plátky cukety mažeme pomazánku, poklademe na plátky rozkrájená rajčata, posypeme bazalkou a zakapeme olejem. Poslední vrstvu tvoří naplátkovaná cuketa.

Poznámka

Dobrou chuť všem a sluníčko v duši

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Raw lasagne

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: sušená rajčata do oleje solit? petr rychlý lasagne cuketa bazalka česnek cuketove lasagne raw lasagně vegan