Suroviny
Porce: cca 400 g pomazánky
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 358 kJ / 802 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,00 g |
| Tuky | 74,70 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 189 mg |
| Sodík | 886 mg |
| Sůl | 2,07 g |
| Sacharidy | 9,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 6. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomazánka z lučiny a tresčích jater
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7xDA
Moje poznámka
Pomazánka z lučiny a tresčích jater
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7xDA
Nejnovější recepty
Staročeský kuba
Přidáno před 14 minutami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 1 hodinou
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 6 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno před 22 hodinami
Medové kuličky
Přidáno 17. 12. 2025 12:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Skořicové rohlíčky
Noumik před 4 minutami
Vepřové kostky po bratislavsku
BinaSa před 53 minutami
Bílkový chlebíček
Jajav před 2 hodinami
Zelná polévka strýce Jiřího
Vaha 1972 před 3 hodinami
Zapečená krkovička se žampiony a zakysanou smetanou
Ivet88 před 3 hodinami
Jemné kokosové cukroví
Verunkavh před 4 hodinami
Klášterské řezy
Anickamanicka před 4 hodinami
Vánoční štola z tvarohového těsta
Hanina_ před 6 hodinami
Vánoční cukroví
fragolina před 11 hodinami
Brambory s vůní mandlí
Fitulka před 16 hodinami
Tématické fráze:
pomazánka z tresčích jater a lučiny,
tresčí játra recepty,
pomazánka z tresčích jater,
pomazánky z lučiny,
lučina sardelové pasty,
pomazanka z trescich jater recept,
rybí pomazánka s trescich jater,
pomazánka z lučiny a tresčích jater,
tresčí játra recept,
pomazánky recepty,
tresčí játra pomazánka,
pomazánka z lučiny,
recepty z lučiny,
recepty s lučinou,
pomazánka z tresčích jater s klobásou,
pomazánka s tresčími játry,
tresč játra s pomazánka s lučinou,
pomazánka z lučiny s tresčími játry,
rybí chlebíčky,
recept z tresčích jater
Suroviny:
lučina,
tresčí játra,
cibule,
pasta sardelová,
pažitka
Komentáře (8)