Postup přípravy
V míse rozšleháme vinný ocet s olivovým olejem (na 1 lžíci octa cca 4-5 lžic oleje) a vmícháme česnek. Krok 3: Přidáme lilek, petržel, vše promícháme, popř. dosolíme a ihned podáváme nebo uložíme v lednici.
Zveřejněno 21. 8. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salát z grilovaného lilku a petržele
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZKNQ
Moje poznámka
Salát z grilovaného lilku a petržele
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZKNQ
Nejnovější recepty
Bratislavský guláš podle ČSN
Přidáno před 2 hodinami
Skotský pudink s rebarborou
Přidáno před 13 hodinami
Nudle s mákem a rebarborou
Přidáno před 15 hodinami
Hermelín s rebarborovo-cibulovou směsí
Přidáno před 15 hodinami
Lasagne s květákem a mrkví
Přidáno před 15 hodinami
Korejské stir-fry z mletého masa a cukety
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčková bábovka
Fitulka před 2 hodinami
Valašská kyselice
Fitulka před 2 hodinami
Vynikající rychlé knedlíky z rohlíků a brambor
KiaraK před 3 hodinami
Smetanové fazolky s koprem
Jirka1965 před 3 hodinami
Brokolice zapečená s česnekem a dvěma druhy sýru
Bretik před 11 hodinami
Chřest v jemné omáčce se zeleným pepřem
Povar-Kuzmicz před 12 hodinami
Vepřové nudličky se žampiony v pikantní omáčce
Sassa před 13 hodinami
Nepečený piškotový dort s ovocem a zakysanou smetanou
Wizulle před 15 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
lucyjezdikova před 15 hodinami
Salát z ředkviček
faluska před 22 hodinami
Tématické fráze:
salat z lilku,
salat z petržele,
grilovaný lilek salát,
grilovany lilkovy salát recept,
salát z baklažánů,
petrželovy salát,
salat s grilovanym lilkem,
salát lilek s avokádem,
grilovaný lilek do salátu,
salátz grilovaných lilků,
recept na petrželovy salát,
salát z pečených paprik a lilků
Suroviny:
lilek,
nať petrželová,
česnek,
olej olivový,
ocet vinný,
sůl
Komentáře (7)
Negrilovala som baklažán, ale piekla, lebo som piekla chlieb a rúra bola horúca. (Ocot som dala balzamico.) Pridávam foto a vďaku za skvelý recept.