Krůtí plátky s hráškem a kukuřicí

Johanka128 Kuchařka: Johanka128

4 porce Drůbeží maso 0 názorů

Suroviny

cca 600 g krůtích plátků
pórek
225 g konzerva hrášku (nebo čerstvý nebo mražený)
165 g konzerva kukuřice (nebo čerstvá nebo mražená)
olivový olej
sůl
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Pórek nakrájíme na drobné kousky a orestujeme na oleji.

  2. Krůtí plátky nařízneme (pokud jsou někde silnější), osolíme a přidáme na pórek. Zprudka orestujeme z obou stran.

  3. Přilijeme vodu a dusíme, než je maso měkké.

  4. Přidáme hrášek a kukuřici a necháme pár minut probublat.

  5. V případě potřeby dochutíme solí.

  6. Podáváme s rýží nebo hranolky.

Poznámka

Mám ráda jednoduché recepty a tento, ač je rychlý a velice jednoduchý, jsem tu nenašla.

Hrášek i kukuřici je nejlepší dát čerstvé, ale já jsem měla jen v konzervě, tak jsem je použila.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Krůtí plátky s hráškem a kukuřicí

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: kruti na porku a hrasku krůtí plátek přírodní s s hráškem krůtí plátek s rýží kruti maso s kukurici, hraskem a mrkve kruti kousky s kukurici krůtí maso s mrkví,kukuřicí a hráškem recept na kureci platek s mrkví, hráškem a kukurici krůtí plátek s kukuřicí krůtí plátek s rýží a kukuřicí kuřeci platek s hraskem kuřecí plátky s hráškem

Zapomněl/a jsem heslo