Párkbory

Bapi17 Kuchařka: Bapi17

Ostatní 3 názory

Suroviny

2 kg brambor
3-4 cibule
2 jarní cibule
1/2 pórku
6-8 ks párků
3-4 vajíčka dle velikosti
sůl
pepř
Podravka dle chuti
pažitka
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Brambory oškrábeme, omyjeme a nakrájíme na půlky. Dáme vařit do osolené vroucí vody.

  2. Mezitím nakrájíme oba druhy cibule a pórek na kostičky.
    Na rozpálené pánvi osmažíme cibulky do zlatova. Přidáme pórek a dále smažíme do měkka.

  3. Párky nakrájíme také na kostičky a přidáme na pánev k zlatavé cibulce. Celou směs na pánvi osolíme a opepříme. Pozvolna promícháme.

  4. Do malého hrnce dáme vařit vajíčka natvrdo (cca 8 minut).

  5. Uvařené brambory nakrájíme na kostičky (já je prostrkuji přes sítko na vajíčka). Do brambor přidáme pažitku a Podravku dle chuti, popř. osolíme a opepříme. Do brambor si také buď nakrájíme nebo přes sítko protlačíme vajíčka.

  6. Přidáme směs z pánve a vše důkladně promícháme. Podle chuti dochutíme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 8 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Párkbory

  • tejaja tejaja(moderátorka)

    zujali: Zvlášť, keď 60% Podravky je obyčajná kuchynská soľ. Trochu drahá. :-)

    Odpovědět

  • zujali zujali

    Na co ta Podravka? Není to zbytečné tam dávat chemii?

    Odpovědět

  • Elina Elina(neregistrovaná)

    Mám ráda takové míchanice<3:yes::yes::yes:

    Odpovědět

TIP dne na email

Náhodný recept

Tématické fráze: recepty na špekáčky z ohniveho kurete