Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 861 kJ / 445 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,58 g |
Tuky | 35,50 g |
Vláknina | 2,30 g |
Cholesterol | 61 mg |
Sodík | 610 mg |
Sůl | 1,53 g |
Sacharidy | 15,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vodnici i mrkev oloupeme, nastrouháme najemno a mirně osolíme.
Krok 2: V misce smícháme všechny ingredience na zálivku a prošleháme je metličkou.
Krok 3: Připravenou zeleninu promícháme se zálivkou a necháme 1/2 hodiny v ledničce rozležet.
Zveřejněno 4. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salát z vodnice a mrkve s pikantní jogurtovou zálivkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ppgy
Moje poznámka
Salát z vodnice a mrkve s pikantní jogurtovou zálivkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ppgy
Nejnovější recepty
Minimuffinky
Přidáno před 9 hodinami
Zapékané pirohy
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno před 13 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 14 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kulajda se sušenými houbami
Moanka před 7 hodinami
Pečená bylinková vepřová kýta
Tomas_K před 8 hodinami
Sváteční maková bábovka
Eri86 před 8 hodinami
Svěží jahodový dort
Lauri74 před 9 hodinami
Jablečný koláč s ovesnými vločkami
Nikola73 před 9 hodinami
Chleba s vajíčkem - snídaně nebo večeře
bobnak před 10 hodinami
Kedlubny v sýrovém těstíčku
Sahula před 10 hodinami
Provensálská vepřová kýta
Monkrizova před 10 hodinami
Ovocný jogurťák
danila před 11 hodinami
Tématické fráze:
salát z vodnice,
mrkev s jogurtem,
vodnice recepty,
mrkev s jogurtovou zalivkou,
jak připravit vodnici,
zelenina vodnice salát
Suroviny:
brukev řepák vodnice,
mrkev,
sůl,
jogurt řecký,
majonéza,
hořčice plnotučná,
hořčice dijonská,
šťáva citronová,
stevie
Komentáře (3)