Candát s holandskou omáčkou a opečené brambory
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 6 026 kJ / 1 440 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,98 g |
Tuky | 125,93 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 971 mg |
Sodík | 88 mg |
Sůl | 0,18 g |
Sacharidy | 53,45 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 1. 2018 00:17
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 9 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 12 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 18 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 1 minutou
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 8 minutami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 13 minutami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 18 minutami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 20 minutami
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 6 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 9 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 10 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 10 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Celer bulvový, řapíkatý a listový: Všechny odrůdy vyséváme již v únoru
Brambory se špekáčky na pivu: Lehce pikantní pokrm z jednoho pekáčku báječně chutná, a přitom ho zvládne i začátečník
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Další recepty
Tématické fráze: candát recepty omáčka k candátu candát s omáčkou candát recept candat v rajcatovou omackou candát s omáčkou švestkovou omáčka k candátovi candát s rýží candat s bramborem candat na citronove omacce candát s holanskou omáčkou candát s celerovou omáčkou candát na pepřové omáčce candát s bramorama recept candat s omáčka omačky k pečenemu candatovi candát s holanskou omáčka recept candát omáčky recepty omacka na candata candat s holanskou omáčka
Suroviny: candát, sůl, pepř, kmín drcený, citron, máslo, brambory, sůl, rozmarýn, petrželka, olej, česnek, žloutek, sůl, pepř, máslo, šťáva citronová, smetana
Candát s holandskou omáčkou a opečené brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ooJK
1 názor