Perníková bábovka s mandlemi
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 258 kJ / 3 169 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,93 g |
Tuky | 173,24 g |
Vláknina | 18,80 g |
Cholesterol | 1,07 g |
Sodík | 621 mg |
Sůl | 1,34 g |
Sacharidy | 326,09 g |
Postup přípravy
Krok 1: Žloutky ušleháme s cukrem, postupně přidáváme ostatní přísady a šleháme. Nakonec vmícháme sníh.
Krok 2: Těsto vlijeme do vymazané a moukou vysypané formy. Pokud použijeme silikonovou formu, není třeba vymazávat.
Krok 3: Vložíme do předem vyhřáté trouby a pečeme na 180 st. asi 45 minut.
Zveřejněno 4. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Perníková bábovka s mandlemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qqqy
Moje poznámka
Perníková bábovka s mandlemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qqqy
Nejnovější recepty
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 2 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 3 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 4 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 4 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 43 minutami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 1 hodinou
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 1 hodinou
Houbové rizoto
Konstantin. před 1 hodinou
Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem
Konstantin. před 1 hodinou
Debrecínská hrachová polévka
Mici76@seznam.cz před 2 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Sahula před 2 hodinami
Guláš SPECIÁL
Sahula před 2 hodinami
Kuřecí prsa s cizrnou, olivami a rajčatovou omáčkou
AnnaKrizova před 2 hodinami
Tématické fráze:
perníková bábovka,
perníková bábovka s medem,
recept na babovku,
perníková bábovka top recepty,
babovka z kokosoveho mleka,
bábovka s mandlema
Suroviny:
mouka polohrubá,
mléko,
cukr kokosový,
med,
vejce,
prášek do perníku,
koření do perníku,
olej rostlinný,
kakao,
Komentáře (3)