Tresčí polévka

RubyRom Kuchařka: RubyRom

4 porce Polévky 0 názorů

Suroviny

400 g tresky
500 ml mléka
500 ml zeleninového vývaru
sůl
bílý pepř
zelená část lahůdkové cibulky
kousek másla a hladká mouka na jíšku
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Tresku vložíme do mléka, osolíme, opepříme a vaříme asi 10 minut. Rybu vyjmeme, do mléka přidáme nakrájené lahůdkové cibulky, vývar a jíšku. Provaříme a nakrájenou rybu vrátíme do polévky.

Poznámka

Vývary si do zásoby vařím doma, ale pokud vývar nemáte, můžete použít hotové. Dnes se již seženou bez konzervantů.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Tresčí polévka

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: polevka z tresky treska polévka recept

Zapomněl/a jsem heslo