Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 316 kJ / 554 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,02 g |
Tuky | 9,50 g |
Vláknina | 0,33 g |
Cholesterol | 270 mg |
Sodík | 472 mg |
Sůl | 1,14 g |
Sacharidy | 27,83 g |
Postup přípravy
Krok 1: Tresku vložíme do mléka, osolíme, opepříme a vaříme asi 10 minut. Rybu vyjmeme, do mléka přidáme nakrájené lahůdkové cibulky, vývar a jíšku. Provaříme a nakrájenou rybu vrátíme do polévky.
Zveřejněno 3. 3. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tresčí polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mpZA
Moje poznámka
Tresčí polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mpZA
Nejnovější recepty
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 20 minutami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 1 hodinou
Dalgona sušenky
Přidáno před 1 hodinou
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 19 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Letní koláč s třešněmi
Přidáno 8. 7. 2025 08:30
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka z pomazánkového másla
nelinka62 před 10 minutami
Vánoční chlebíček
radekdolezal033 před 3 hodinami
Hovězí plátky na tymiánu
ZboSy před 3 hodinami
Vařená brokolice s česnekovo-bylinkovou omáčkou
brtna před 11 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Zlatnice před 12 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta
stefi.f47 před 12 hodinami
Cuketový perník
Markeeta před 12 hodinami
Bramborové vafle
Leontinka73 před 14 hodinami
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 16 hodinami
Tématické fráze:
polevka z tresky,
treska polévka recept
Suroviny:
treska,
mléko,
vývar zeleninový,
sůl,
pepř bílý,
cibulka lahůdková,
mouka hladká
Komentáře (1)