Velikonoční perníkové srdce
Srdce z perníkového těsta voní po aromatickém koření a citronové kůře. Vláčnost dodává kefír nebo podmáslí, díky tomu je moučník kyprý a chutný i druhý den po upečení. Nebojte se přípravy a pusťte se do pečení.
Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 533 kJ / 1 323 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,14 g |
Tuky | 22,69 g |
Vláknina | 0,30 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 299 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 253,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 4. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Velikonoční perníkové srdce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pv9Q
Moje poznámka
Velikonoční perníkové srdce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pv9Q
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 17 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 17 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 17 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 18 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 18 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dušené zelí
rimul@email.cz před 4 minutami
Cuketový perník
Raslik před 27 minutami
Vepřové kostky se smetanou
Zdenislavka před 1 hodinou
Václavkový guláš (bez mouky)
Sahula před 2 hodinami
Václavkový guláš
Sahula před 2 hodinami
Krémová polévka z červené řepy
ricci před 2 hodinami
Guláš z václavek
Sahula před 2 hodinami
Kuřecí maso na medu
VerkaDvorakova před 2 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Zinockaslup před 2 hodinami
Bramborové knedlíky s rohlíkem
Mizera před 3 hodinami
Tématické fráze:
perníková srdce- recepty,
perníkové srdce recept,
pečené perníkové velikonoční vejce recept,
peceme pernikové srdce,
velikonoční recepty,
srdce z perníku,
perníková srdce recepty
Suroviny:
mouka polohrubá,
máslo,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
kefír,
prášek do perníku,
kůra citronová,
vejce,
máslo
Komentáře (3)