Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 674 kJ / 2 312 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,92 g |
Tuky | 134,67 g |
Vláknina | 34,96 g |
Cholesterol | 177 mg |
Sodík | 5,43 g |
Sůl | 13,43 g |
Sacharidy | 186,56 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 5. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brokolicová nádivka (nejen z remosky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AGkp
Moje poznámka
Brokolicová nádivka (nejen z remosky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AGkp
Nejnovější recepty
Tatarská omáčka domácí
Přidáno před 2 hodinami
Proteinové vafle
Přidáno před 2 hodinami
Meruňkový koláč
Přidáno před 18 hodinami
Rýže s kuřecím masem, pečenou dýní a květákem
Přidáno před 18 hodinami
Cuketové lečo s klobáskou
Přidáno před 23 hodinami
Třešňová zmrzlina s jogurtem a třešňovým toppingem
Přidáno 24. 6. 2025 09:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené palačinky se špenátem
LuciLucie před 34 minutami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
radekfiala před 1 hodinou
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Petik05 před 14 hodinami
Koprová polévka s tarhoňou
lenka64892 před 15 hodinami
Záhorácký závitek
HanaS92 před 16 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
Sahula před 16 hodinami
Makronky
mares-mikulas před 17 hodinami
Pečené brambory s parmazánem
vanilj před 19 hodinami
Báječný perník
Lunaskira před 19 hodinami
Čínská "červená" polévka
Sporerova před 20 hodinami
Tématické fráze:
brokolicova nadivka,
nádivka s brokolicí,
nádivka z brokolice,
nadivka z zapečená brokolice,
brokolicova nadivka recept,
remoska recepty,
brokolice nádivka,
recepty do remosky,
brokolice recepty nadivka,
recepty remoska,
nádivka z z brokolice,
brokolicová nadovka,
brokol9cova nadivka,
recepty pro remosku,
recept vaříme v remosce,
brokolicove nádivka
Suroviny:
brokolice,
veka,
mléko,
cibule,
máslo,
slanina anglická,
sýr niva,
česnek,
paprika čerstvá červená,
sůl,
pepř mletý,
květ muškátový,
pečící papír
Komentáře (1)