Brambory ze salaše

tejaja Kuchařka: tejaja

Bramborová jídla 2 názory

Suroviny

1 kg brambor vařených ve slupce
200 g brynzy
2,5 dl žinčice
3 vejce
1 lžíce petrželové natě
pepř
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Zemiaky ošúpeme, nakrájame na plátky a dáme do vymasteného pekáča.

  2. V žinčici rozmiešame vajcia, vňať, čierne korenie a bryndzu a zalejeme zemiaky.

  3. Zapekáme v rúre na 180°C cca 20 minút.

  4. Podávame so zeleninou alebo zeleninovým šalátom.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 137 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Brambory ze salaše

  • tejaja tejaja(autorka receptu)

    Tom Beyk: Máš pravdu, nedá sa nahradiť. Možno by sa to niekde našlo...:-K

    Odpovědět

  • Tom Beyk Tom Beyk

    ...bohužel pro mne je brynza a žinčice nedostupná. Vím, že se nedá ničím nahradit.;-(
    ...ale musí to být úžasné jídlo.

    Odpovědět

Tématické fráze: frecepty z zincice recepty z žinčíce vařené brambory se slupkou -recepty recept brambory recept z zincice