Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 661 kJ / 3 026 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 147,30 g |
| Tuky | 233,06 g |
| Vláknina | 45,36 g |
| Cholesterol | 3,12 g |
| Sodík | 5,55 g |
| Sůl | 13,76 g |
| Sacharidy | 64,12 g |
Postup přípravy
Osolíme, opepříme, přidáme cherry rajčátka a ještě chvíli vaříme (cca 4 minuty). Krok 4: Hotové servírujeme zdobené jarní cibulkou, kapií a petrželkou nebo libečkem.
Jako příloha je výborná tarhoňa, rýže, těstoviny, ale lze podávat i s brambory.
Zveřejněno 12. 6. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žampionová krůtí játra s uzenou slaninou a cherry rajčátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8ZG5
Moje poznámka
Žampionová krůtí játra s uzenou slaninou a cherry rajčátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8ZG5
Nejnovější recepty
Tatarák z červené řepy s estragonovou majonézou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 4 hodinami
Likér z Ledových kaštanů
Přidáno před 17 hodinami
Medové dortíčky
Přidáno před 18 hodinami
Čokoládové truffle
Přidáno před 19 hodinami
Bábovka à la marcipánová štóla
Přidáno před 20 hodinami
Zasněžené hvězdičky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tmavé rohlíčky plněné krémem
KikuLina před 27 minutami
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
jirka1943 před 51 minutami
Tvarohová štola
brtna před 1 hodinou
Anglické palačinky
Jonáš před 1 hodinou
Americké lívance se skořicovým sirupem
káťa před 3 hodinami
Křenová pomazánka se šunkou
janatka před 4 hodinami
Lívance se skořicí
káťa před 4 hodinami
Fazolová polévka rychlá
Evik.ka před 5 hodinami
Kapusta zapečená s uzeným a bulgurem
Topmoni před 6 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
[email protected] před 11 hodinami
Tématické fráze:
krůtí játra se žampiony recept,
játra kruti recept,
krůti játra recepty
Suroviny:
játra krůtí,
cibule,
rajče cherry,
česnek,
žampiony sterilované,
slanina uzená,
pyré rajčatové,
mouka hladká,
vývar drůbeží,
olej,
sůl,
pepř,
cibulka jarní,
kapie červená,
petrželka
Komentáře (4)