Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 661 kJ / 3 026 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 147,30 g |
Tuky | 233,06 g |
Vláknina | 45,36 g |
Cholesterol | 3,12 g |
Sodík | 5,55 g |
Sůl | 13,76 g |
Sacharidy | 64,12 g |
Postup přípravy
Osolíme, opepříme, přidáme cherry rajčátka a ještě chvíli vaříme (cca 4 minuty). Krok 4: Hotové servírujeme zdobené jarní cibulkou, kapií a petrželkou nebo libečkem.
Jako příloha je výborná tarhoňa, rýže, těstoviny, ale lze podávat i s brambory.
Zveřejněno 12. 6. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žampionová krůtí játra s uzenou slaninou a cherry rajčátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8ZG5
Moje poznámka
Žampionová krůtí játra s uzenou slaninou a cherry rajčátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8ZG5
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 1 hodinou
Panenka v kopru
Přidáno před 2 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 11 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 4 minutami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 13 minutami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 39 minutami
Kulajda z cukety
Romana20 před 1 hodinou
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 1 hodinou
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 2 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 3 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 3 hodinami
Lehký rýžový salát s ledovým salátem
jelima091 před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Skolnice1705 před 4 hodinami
Tématické fráze:
krůtí játra se žampiony recept,
játra kruti recept,
krůti játra recepty
Suroviny:
játra krůtí,
cibule,
rajče cherry,
česnek,
žampiony sterilované,
slanina uzená,
pyré rajčatové,
mouka hladká,
vývar drůbeží,
olej,
sůl,
pepř,
cibulka jarní,
kapie červená,
petrželka
Komentáře (4)