Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 282 kJ / 784 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,92 g |
| Tuky | 10,16 g |
| Vláknina | 24,03 g |
| Cholesterol | 130 mg |
| Sodík | 1,77 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 109,26 g |
Postup přípravy
Můžeme přidat i zeleninu podle chuti a zásob, např. lilek či cuketu na kostičky nebo hned na začátku přidáme pokrájený kedluben nebo drobněji pokrájený květák a pod. Pak je pokrm pokaždé trochu jiný. Krok 3: Jídlo chutná téměř s čímkoliv, já nejraději jen s tmavým chlebem. Rychlý oběd nebo večeře!
Zveřejněno 17. 7. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Španělský rendlík s fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yj86
Moje poznámka
Španělský rendlík s fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yj86
Nejnovější recepty
Vaječná omeleta se zeleninou a žampiony (vhodná pro diabetiky)
Přidáno před 10 hodinami
Falešné boloňské špagety aneb fofr špagety
Přidáno před 13 hodinami
Bílkové řezy s kandovaným ovocem
Přidáno před 15 hodinami
Křepelka s karamelizovanou zeleninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 21 hodinami
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno 12. 12. 2025 14:00:02
Likérové kávy
Přidáno 12. 12. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí směs na hořčici s medem
Danoouch před 8 hodinami
Bábovka Albert
Ketynna před 8 hodinami
Dýňová polévka s fazolemi
marekdd před 8 hodinami
Jednoduché nepečené Tiramisu kuličky/Tiramisu Truffles
Hanawagy před 8 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Valerie. před 9 hodinami
Rajská omáčka
Vershyna před 9 hodinami
"Letní" buřty na pivu - z pánve
BeeroCrat před 10 hodinami
Krupičná kaše rychle hotová
Colombová_S před 10 hodinami
Babiččina rychlá kulajda
Pavenov1 před 11 hodinami
Suroviny:
paprika čerstvá červená,
brambory,
vývar,
cibule,
pepř,
česnek,
maso uzené,
olej,
paprika čerstvá červená,
brambory,
vývar,
cibule,
pepř,
česnek,
maso uzené,
olej
Komentáře (8)