Kuřecí maso po labužnicku (s žampionovou omáčkou)

MamlajdaD Kuchařka: MamlajdaD

4 porce Drůbeží maso 0 názorů

Žádná fotografie není k dispozici
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři
Buďte první a přidejte fotografii

Suroviny

4 kuřecí řízky
200 g žampionů
150 g cibule
1 dl bílého vína
1 dl smetany ke šlehání
30 g másla
olej
kari
sůl
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Jemně naklepané a osolené řízky opečeme na rozehřátém oleji, vyjmeme je a uložíme na teplém místě.

  2. Olej slijeme, na pánev přidáme máslo, plátky žampionů, kolečka cibule a osmažíme. Zalijeme vínem, prohřejeme, přidáme šlehačku, kari a krátce podusíme.

  3. Řízky položíme na talíře, přelijeme připravenou směsí a podáváme s rýží.

Poznámka

Kdo nemá rád kari koření, dodá žampiónům chuť jiným oblíbeným kořením nebo jinou směsí koření.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Kuřecí maso po labužnicku (s žampionovou omáčkou)

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo