Suroviny pro 24
24
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 599 kJ / 1 577 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,12 g |
Tuky | 43,54 g |
Vláknina | 3,60 g |
Cholesterol | 1,08 g |
Sodík | 500 mg |
Sůl | 1,04 g |
Sacharidy | 219,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Začneme šlehat bílky se solí. Jakmile začnou pěnit, postupně přisypeme cukr, pak žloutky a nakonec vodu. Vznikne tuhá našlehaná pěna, do které už jen vařečkou přimícháme mouky. Pozor hlavně na hrudky!
Krok 2: Pečeme při 175°C, dokud se piškot nebude lepit na špejli a bude krásně zlatavý.
Krok 3: Všechny ingredience na krém smícháme dohromady a pak jím potřeme vychladlý piškot.
Krok 4: Broskve omyjeme a nakrájíme na tenké plátky. Želatinu uvaříme podle návodu a zalijeme jí broskve.
Krok 5: Necháme vychladit v lednici.
Zveřejněno 9. 9. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Broskvová rychovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l3oV
Moje poznámka
Broskvová rychovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l3oV
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 10 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 22 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Vanilkový máslový korpus
Přidáno 21. 10. 2025 13:00:02
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šunkofleky II
Honza62 před 20 minutami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
ZboSy před 27 minutami
Holandský řízek
Kristina1 před 28 minutami
Srdíčka na smetaně
brtna před 3 hodinami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 3 hodinami
Fazolková polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Francouzský hruškový koláč
KrisZaezemi před 4 hodinami
Nivová bašta
Martina Fliegerova před 5 hodinami
Babiččina bramboračka
Renata13.8 před 6 hodinami
Kančí se šípkovou podle Romana Vaňka
LukasPlesl před 6 hodinami
Suroviny:
vejce,
sůl,
cukr,
voda,
mouka hladká,
mouka polohrubá,
tvaroh měkký,
smetana zakysaná,
šťáva citronová,
rum,
cukr moučkový,
broskve,
želatina
Komentáře (1)