Suroviny pro 24
24
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 599 kJ / 1 577 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 75,12 g |
| Tuky | 43,54 g |
| Vláknina | 3,60 g |
| Cholesterol | 1,08 g |
| Sodík | 500 mg |
| Sůl | 1,04 g |
| Sacharidy | 219,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Začneme šlehat bílky se solí. Jakmile začnou pěnit, postupně přisypeme cukr, pak žloutky a nakonec vodu. Vznikne tuhá našlehaná pěna, do které už jen vařečkou přimícháme mouky. Pozor hlavně na hrudky!
Krok 2: Pečeme při 175°C, dokud se piškot nebude lepit na špejli a bude krásně zlatavý.
Krok 3: Všechny ingredience na krém smícháme dohromady a pak jím potřeme vychladlý piškot.
Krok 4: Broskve omyjeme a nakrájíme na tenké plátky. Želatinu uvaříme podle návodu a zalijeme jí broskve.
Krok 5: Necháme vychladit v lednici.
Zveřejněno 9. 9. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Broskvová rychovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l3oV
Moje poznámka
Broskvová rychovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l3oV
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 21 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 22 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 22 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 2 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 2 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 2 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 2 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 3 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 4 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 4 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 5 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 6 hodinami
Suroviny:
vejce,
sůl,
cukr,
voda,
mouka hladká,
mouka polohrubá,
tvaroh měkký,
smetana zakysaná,
šťáva citronová,
rum,
cukr moučkový,
broskve,
želatina
Komentáře (1)