Brambory s paprikovými lusky

JanaDorazinova Kuchařka: JanaDorazinova

Doba přípravy: cca 30 min 2 porce Zeleninová jídla 7 názorů

Suroviny

2 lžíce oleje
500 g brambor
1 cibule
2 bílé papriky
1 lžička čili koření
300 ml rajského protlaku
300 ml zeleninového vývaru
sůl, pepř podle chuti
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. V hrnci, nebo pánvi rozehřejeme olej, přidáme na kostky nakrájené brambory a na měsíčky nakrájenou cibuli.

  2. Brambory s cibulí promícháváme, dokud cibule nezesklovatí.

  3. Pak přidáme na proužky nakrájené papriky a čili koření a ještě chvilinku smažíme. Vmícháme protlak, zalijeme vývarem, osolíme, opepříme a necháme vařit, dokud brambory nezměknou. Můžeme přidat stroužek česneku.

Poznámka

Zdroj - Pošli recept paní Lída Holubová

Recept se mi moc líbil a do stravy, kterou vařím i hodil. Bylo to moc dobré a třeba se bude hodit i někomu jinému :-)

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Brambory s paprikovými lusky

Tématické fráze: recepty spaprikovimy lusky krajene smažené paprikové lusky v těstíčku bezmassá jídla pečený paprikový lusk s brambory

Zapomněl/a jsem heslo