Mleté vepřové s dlouhými fazolovými lusky

Mleté maso Doba přípravy: cca 45 min. 0 názorů

Mleté maso Doba přípravy: cca 45 min. 0 názorů

Suroviny 4 porce

0,5 kg mletého vepřového masa
60 dkg dlouhých mražených fazolových lusků
2 lžíce "Smažené cibulky uložené v sádle " nebo drobně krájená cibule
10 dkg selské slaniny na kostičky
2 lžíce hladké mouky
2 lžíce plnotučné hořčice
1 špetka pepře
2 lžičky sypkého bujónu
2 lžičky grilovacího koření
na špičku nože mleté chilli

Postup přípravy receptu

  1. Do většího kastrůlku dáme cibuli v sádle nebo osmažíme cibuli, hned přidáme slaninu a po chvíli rozdrobíme mleté maso. Mícháme, aby se oddělilo od sebe. Občas přikápneme vodu. Když je maso měkké, přidáme všechno koření a hořčici, chvilku společně podusíme. Vmícháme mouku.

  2. Rozmrzlé fazolové lusky nasypeme k masu a uvaříme skoro do měkka.
    Podáváme s bramborami nebo s rýží.

Poznámka od kuchařky

Velmi rychlé jídlo.

Můj recept na "Smažené cibulky uložené v sádle " je zde: https://www.toprecepty.cz/recept/65229-smazena-cib...

Komentáře k receptu Mleté vepřové s dlouhými fazolovými lusky

K receptu nejsou žádné komentáře.