Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 964 kJ / 1 186 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,00 g |
| Tuky | 93,20 g |
| Vláknina | 4,40 g |
| Cholesterol | 322 mg |
| Sodík | 1,29 g |
| Sůl | 3,25 g |
| Sacharidy | 47,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Brambory oloupeme a nahrubo nastrouháme. Ve vroucí vodě je asi 15 minut povaříme.
Krok 2: Smetanu ušleháme, přidáme strouhaný tvrdý sýr a promícháme. Směs vložíme do talířů a za stálého míchání přelijeme vodou s bramborami. Osolíme, opepříme.
Krok 3: K polévce podáváme malé, na másle osmažené toasty.
Zveřejněno 25. 9. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francouzská bramboračka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8J5j
Moje poznámka
Francouzská bramboračka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8J5j
Nejnovější recepty
Tatarák z červené řepy s estragonovou majonézou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 26 minutami
Likér z Ledových kaštanů
Přidáno před 13 hodinami
Medové dortíčky
Přidáno před 14 hodinami
Čokoládové truffle
Přidáno před 15 hodinami
Bábovka à la marcipánová štóla
Přidáno před 16 hodinami
Zasněžené hvězdičky
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Americké lívance se skořicovým sirupem
káťa před 1 minutou
Křenová pomazánka se šunkou
janatka před 5 minutami
Lívance se skořicí
káťa před 45 minutami
Fazolová polévka rychlá
Evik.ka před 1 hodinou
Kapusta zapečená s uzeným a bulgurem
Topmoni před 2 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
[email protected] před 7 hodinami
Mandlové rohlíčky podle Sandtnerky
Milfu před 10 hodinami
Telecí líčka v ovocné marinádě
david.pacanda před 11 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
Gygy2 před 12 hodinami
Mleté maso na způsob kebabu
l.sejkora před 12 hodinami
Tématické fráze:
francouzská bramborová polévka
Suroviny:
brambory,
sýr tvrdý,
smetana ke šlehání,
sůl,
pepř,
veka,
máslo
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.