Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 964 kJ / 1 186 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,00 g |
Tuky | 93,20 g |
Vláknina | 4,40 g |
Cholesterol | 322 mg |
Sodík | 1,29 g |
Sůl | 3,25 g |
Sacharidy | 47,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Brambory oloupeme a nahrubo nastrouháme. Ve vroucí vodě je asi 15 minut povaříme.
Krok 2: Smetanu ušleháme, přidáme strouhaný tvrdý sýr a promícháme. Směs vložíme do talířů a za stálého míchání přelijeme vodou s bramborami. Osolíme, opepříme.
Krok 3: K polévce podáváme malé, na másle osmažené toasty.
Zveřejněno 25. 9. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francouzská bramboračka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8J5j
Moje poznámka
Francouzská bramboračka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8J5j
Nejnovější recepty
Palačinková růže
Přidáno před 4 hodinami
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno před 21 hodinami
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno před 21 hodinami
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno před 22 hodinami
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 22 hodinami
Pšenično-žitný domácí chlėb
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pohankové karbanátky se sýrem
Jitka64 před 26 minutami
Nadýchaná banánová buchta
shabby před 40 minutami
Domácí lasagne
Veronika834 před 51 minutami
Ředkvičková pomazánka s pomazánkovým máslem
Januli-holky před 1 hodinou
Kuřecí žaludky v lahodné omáčce
JitkaKl před 1 hodinou
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Svally_Krakonos před 2 hodinami
Tiramisu od babičky
Anny12 před 2 hodinami
Chlupaté knedlíky
breha@email.cz před 2 hodinami
Masová směs na špagety
MiroslavB před 3 hodinami
Pikantní medová žebra
Alenas23 před 9 hodinami
Tématické fráze:
francouzská bramborová polévka
Suroviny:
brambory,
sýr tvrdý,
smetana ke šlehání,
sůl,
pepř,
veka,
máslo
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.