Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Řízky z býčích žláz

Hodnocení receptu je 5,0 (23×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 7. 2009 13:02

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Maso v této úpravě mi chutnalo o trochu více než http://www.toprecepty.cz/recept/6161-vesele-byci-k..., připadalo mi pevnější.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

dana

29. 7. 2009 10:22

Jeto dobre jidlo chutná to dobre .:-8:-8:-8:-8

martas

27. 7. 2009 00:40

spagetko, to nesmis manzilkovi rikat "ty bejku";-)

mirca75 mirca75

22. 7. 2009 07:42

Cathleen:-)tak to je trefa do černého,alespoň u mě;-).Miluji je a myslím že tohle jídlo se mi nikdy nepřejí.Jak ti závidím že jsi je teď někdy měla;-):-D.U nás jsou k dostání skoro pořád a tak na nich ulítávám dost často.Jen já nedávám česnek,ale jen solím.To pro jejich přirozenou chuť:-p.Máš boďku

magdalenka magdalenka

21. 7. 2009 20:38

Ja som mala zábrany iba dovtedy, kým som neochutnala. Dávam si ich, ak ich sporadicky zahliadnem v jedálnom lístku niekde v reštaurácii. Delikatesa! +

Jenda1 Jenda1

21. 7. 2009 20:22

Ivuš, je to delikatesa:-p:-p. Pokud někde býčí žlázy zahlídnu:-O, neváhám;-).
Posílám osmý bodík. :-!:-)):yes::yes::yes:

Pejli Pejli

21. 7. 2009 19:49

mnááám, kouličky, ty já ráda :-D , ale už jsem je tak sto let nejedla!! :yes: letí letí bod!! :yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 7. 2009 17:03

Vidíš!!! Říkala jsem myslím, že řízky jsou skvělé z tohoto tovaru, nebo ne? Máš plus!! Jenže, u nás jsem je dlouho neviděla:-(:yes::yes::yes:

Iriska Iriska

21. 7. 2009 16:08

Cathleen, tak teď jsi mě dostala. Vůbec všechno, co voní osmaženou strouhankou, je moje. A ještě k tomu taková kvalitní dobrůtka. :yes::yes: +

spagetka spagetka

21. 7. 2009 15:46

Jé, to je to, o čem jsem psala v předešlém receptu. Konečně opravdová chuťovčička...Naštěstí máme řezníka, který to objednává. Jen manžílka to jaksi nemohu naučit papat...;-):-D .:-p:-p:-p:yes::yes::yes:

Bibinka Bibinka

21. 7. 2009 14:30

Cathleen, tak to je přesně ta ňaminka co nám tak chutnala:-pza to ti musím dát bodíka a velmi ráda:yes:

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

21. 7. 2009 14:19

Cathleen. Sakryšty vy si dáváte. To musíš mít u nějakého řezníka protekci. Oba recepty jsou fantastické.¨Ledvinky jsou proti žlázám žebrota. Žena je nedostala už minimálně rok. Ještě tak někdy v Trhových Svinech.Ale nyní nejsme na chatě tak nevím. Ale zase musím zapracovat mezi známejma, když jsi mi to připoměla. Bodík + dostaneš u obou receptů. Oba děláme. Fantazie.

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: biči žlázy byčí kule býčí žlázy cena býčí koule bejci koule bíčí žlázy recept recept na býčí koule byčí koule recept recepty býčí koule bici zlazi recept na bičí žlázy býči žlazy-recept recept bíčí žlázy byci koule recepty recept býčí koule bejčí koule recept uprava býčích koulí vocílka řeznictví řízky řeznictví vocílka

Suroviny: býčí žláza, mouka, vejce, strouhanka, pivo světlé, sůl, česnek

TopRecepty.cz

Řízky z býčích žláz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lOjJ