Pivní tuňáková pomazánka

MamlajdaD Kuchařka: MamlajdaD

Doba přípravy: 10-15 minut Pomazánky 0 názorů

Suroviny

125 g tvarohu
1 cibule
50 ml světlého piva
150 g tuňáka v olivovém oleji
1 lžíce citronové šťávy
1 lžička hořčice
sůl
pepř
1 malá chilli paprička (nemusí být)
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli drobně nakrájíme, promícháme se všemi ostatními přísadami a necháme vychladit. Podle potřeby dochutíme a milovníci ostrých jídel si mohou přidat nadrobno pokrájenou chilli papričku bez semen.

  2. Vychlazenou pomazánku mažeme na plátky pokrájeného pečiva nebo topinek.

  3. Mazala jsem na krajíčky obyčejného chleba, obložila vařeným vajíčkem, posypala jarní cibulkou (výborný by byl i pórek) a přidala pár cherry rajčátek.

Poznámka

Recept je ze starého čísla časopisu Zahrádkář, recept jsem upravila.

Vím, že tu je hodně tuňákových pomazánek, ale tuto pivní jsem nenašla.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Pivní tuňáková pomazánka

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo