Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 359 kJ / 325 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,66 g |
Tuky | 11,76 g |
Vláknina | 11,40 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 123 mg |
Sůl | 0,46 g |
Sacharidy | 36,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 7. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené kedlubny s celerem a pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G3N5
Moje poznámka
Dušené kedlubny s celerem a pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G3N5
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 6 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 9 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 9 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 9 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 9 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 8 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 8 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 9 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 9 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 10 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 10 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 11 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 11 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 12 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 13 hodinami
Suroviny:
kedlubna,
celer,
pórek,
máslo,
mouka hladká,
vývar,
mléko,
smetana na vaření,
koření nové koření,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (1)