Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dušené kedlubny s celerem a pórkem

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

1. 7. 2020 10:39

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 359 kJ / 325 kcal
Bílkoviny12,66 g
Tuky11,76 g
Vláknina11,40 g
Cholesterol 36 mg
Sodík 123 mg
Sůl0,46 g
Sacharidy36,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: kedlubna, celer, pórek, máslo, mouka hladká, vývar, mléko, smetana na vaření, koření nové koření, pepř mletý, sůl

TopRecepty.cz

Dušené kedlubny s celerem a pórkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G3N5