Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 401 kJ / 2 008 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,40 g |
| Tuky | 131,53 g |
| Vláknina | 82,35 g |
| Cholesterol | 170 mg |
| Sodík | 1,77 g |
| Sůl | 4,14 g |
| Sacharidy | 108,45 g |
Postup přípravy
V hrnci dáme vařit zeleninový vývar, vložíme do něho brambory s kapustou a uvaříme doměkka.
Na konec přilijeme smetanu, necháme trochu zchladnout a rozmixujeme. Dochutíme solí a pepřem. Krok 2: V pánvi rozehřejeme olej, přidáme vařenou cizrnu a zprudka orestujeme. Cizrnu dáme stranou a na rozpálené pánvi opečeme plátky slaniny. Krok 3: Polévku rozdělíme do misek, doplníme cizrnou, slaninou a posypeme pažitkou.
Zveřejněno 5. 7. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapustový krém s praženou cizrnou a slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jpW4
Moje poznámka
Kapustový krém s praženou cizrnou a slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jpW4
Nejnovější recepty
Ihned vláčné kokosky
Přidáno před 1 hodinou
Domácí čokoláda
Přidáno před 2 hodinami
Hříbkové carpaccio podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 5 hodinami
Rohlíčky se slunečnicovými semínky
Přidáno před 15 hodinami
Barevná roláda z lineckého těsta
Přidáno před 18 hodinami
Červená rybí polévka
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
RETRO pudink
radimlaska10 před 16 minutami
Dýňový koláč
DvorMar před 42 minutami
Kynutý makový květ
KlaunVG před 1 hodinou
Moučník s pudinkovým krémem
LUCAH před 5 hodinami
Perníkové kroužky
Vitek2015 před 6 hodinami
Guláš uherského grófa
PavelSt před 8 hodinami
Pizza šneky z listového těsta
LincolnRhyme před 14 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
MarcelaH. před 14 hodinami
Květákové placičky
Valis před 15 hodinami
Suroviny:
kapusta,
cizrna,
brambory,
smetana ke šlehání,
slanina anglická,
vývar zeleninový,
olej,
sůl,
pepř bílý mletý,
pažitka
Komentáře (1)